מבזקים
מהפכה ירוקה בגבעתיים: קליפות הירקות שהפכו לזהב מתכוננים לכיתה א’: אור יהודה חילקה ערכות הכנה לכל ילדי גני החובה רחובות הפכה לבמה: מעל 1,500 תושבים בפסטיבל “מוסיקיץ” הקיץ של טרמולו: מפסטיבל הגיטרה ועד פסטיבל פליציה בלומנטל – קיץ של פסטיבלים, מופעים ושיתופי פעולה מסקרנים ברחבי הארץ לצד פעילות מגוונת במרכז טרמולו בנתניה להקת הבנים מקריית אונו שמסעירה את עולם המוזיקה המקומי צווי סגירה למספרה ולמכון שטיפת רכבים בדרום: נתפסו שוהים בלתי חוקיים שהועסקו במקום מהפכה נשית בבאר שבע: מתחם “קטרית” החדש יוקדש למנהיגות ויזמות נשים פתח תקווה במקום הראשון בישראל באמון הציבור 19 צוותי כיבוי באשדוד: מאבק בשריפת החורש באזור התעשייה הצפוני מלגות לסיוע בקייטנות הקיץ ברמלה – כך תספיקו לקבל השתתפות חוף צאנז בנתניה נפתח מחדש לרחצה לאחר שיקום מדרגות הגישה הפארק החדש בבית רבקה שמאפשר למטופלים “לחזור לחיים” כבר במהלך האשפוז דיווח ראשוני: שריפה פרצה במסעדת "מלודי" באילת 58 בקבוקי אלכוהול, קטינים והורים שהוזעקו: הדרמה בווילות באילת חשד להצתה סמוך ליצהר: האש טיפסה לכיוון היישוב ונבלמה לפני הבתים ראש העין נערכת למציאות החדשה: "הרשות המקומית היא קו ההגנה הראשון של התושב" אחרי שעות הלימודים: המרכז החדש ביבנה שילווה תלמידים גם אחר הצהריים היסטוריה בלוד: מכבי לוד עלתה לראשונה לליגת העל בבדמינטון לוד על המפה: זהב וארד למתאגרפי מכבי לוד בטורניר בינלאומי בקפריסין בשורה לשכונות הערביות בלוד: נחנכה מינהלת "כרם" שתוביל את הפיתוח באזור

3.5 שנות מאסר לבתיה דיין, מנהלת לוליקט בקרית מלאכי שהורשעה בעבירות התעללות כלפי קטינים בגן ותקיפתם

מדובר באישה נטולת כישורים לטפל בפעוטות ונעדרת יכולת לתן מענה הולם לאירועים שמטבע הדברים מתרחשים בגן. התנהלותה במהלך התקופה התאפיינה באובדן שליטה מוחלט לסיטואציות המתרחשות תדיר בגני הילדים"

בית המשפט המחוזי בב"ש גזר עונש של 3.5 שנות מאסר על בתיה דיין, מנהלת הגן בקרית מלאכי "לוליקט", שהורשעה בעבירות של התעללות כלפי קטינים בגן ותקיפתם.

כזכור הנאשמת הורשעה בלמעלה מ- 50 מקרי התעללות ותקיפה, וכן השארת ילד ללא השגחה בגן שניהלה. מכתב האישום בו הודתה הנאשמת עולה, כי בהזדמנויות שונות היא הכתה את הפעוטות, דחפה אותם, הטיחה לרצפה וללול, צבטה, וכן הפעילה כלפיהם כוח מופרז. בנוסף דיין שביצעה את מעשיה לעיני הפעוטות בגן, ביצעה עבירה של התעללות נפשית כלפי כלל הפעוטות. זאת בין היתר לאור תדירות המעשים, הימשכותם, גילם הצעיר של הפעוטות, פערי הכוחות ועוד.

בשלב הטיעונים לעונש, ביקשה עו"ד חן עסיס לביא מפרקליטות מחוז דרום להשית על הנאשמת עונש מאסר בין 9-6 שנים, תוך שציינה כי מעשי הנאשמת מגלמים רוע ואכזריות בלתי נתפסים. עוד ציינה, כי הפגיעות יותירו צלקות עמוקות לא רק על הפעוטות אלא גם על ההורים שחווים תחושות אשם וקשיים משמעותיים.

בית המשפט המחוזי התחשב במצבה הרפואי של הנאשמת וגזר כאמור על הנאשמת עונש של 3.5 שנות מאסר, לצד ענישה נלווית ופיצוי להורי הילדים בסך של 64,000 ש"ח.

בית המשפט ציין בגזר הדין, כי "מדובר באישה נטולת כישורים לטפל בפעוטות ונעדרת יכולת לתן מענה הולם לאירועים שמטבע הדברים מתרחשים בגן. התנהלותה במהלך התקופה התאפיינה באובדן שליטה מוחלט לסיטואציות המתרחשות תדיר בגני הילדים. את תסכולה וקשיי התמודדותה עם ניהול הגן והפעוטות ניתבה הנאשמת לאלימות שהפנתה כלפי חסרי הישע שהיו באחריותה, פעוטות רכים בשנים, תוך שסיכנה את שלומם ופגעה בנפשם הרכה".

◼️ הצטרפו לחדשות קריית מלאכי והמועצה האזורית באר טוביה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן