מבזקים
לקראת הסלמה? צה"ל מתגבר כוחות באופן נרחב בגזרת הצפון דרמה בירושלים: חובשי "איחוד הצלה" הצילו את חייו של בן 3 הושלם מבצע "לביאות המפרץ": מאות ישראלים חולצו מאיחוד האמירויות טרגדיה בבאר שבע: אישה בת 36 אותרה ללא רוח חיים בביתה מבצע "שאגת הארי": עשרות מיגוניות חדשות הוצבו ברחבי לוד התראה מטאורולוגית בישראל "חיים שנגדעו ברגע אחד": נס ציונה נפרדת מגאיה אורן ז"ל, תלמידת התיכון שנהרגה ברחובות לא יתקיימו לימודים ברמת גן בשבוע הבא ראש עיריית גבעת שמואל,יוסי ברודני, לתושבים: "אל תתנו לשגרה להטעות אתכם – המלחמה עדיין כאן" שר החינוך להורי התלמידים: "ביטחון ילדינו מעל הכל – מרבית מוסדות החינוך יישארו סגורים" מערכת החינוך ביבנה לא תיפתח ביום ראשון: הלמידה מרחוק תימשך השר אלי כהן בביקור בחמ"ל באשקלון: "צריכים עורף חזק" תחת מתקפת טילים מאיראן: יירוטים בשמי הדרום והשפלה, פצועה בדרך לממ"ד וגם: פגיעה ישירה בכברי ראש עיריית אשדוד: "לא נאפשר פתיחה של מערכת החינוך עד לשקט ביטחוני מלא" תזכורת מצילת חיים: מוקדי החירום והסיוע שחובה לשמור בשלוף ולהעביר לכל המשפחה בשורה למטופלות הפוריות: משרד הבריאות מאריך את ההנחיות ליחידות ה-IVF הלביאות של רמלה: צוותי החינוך שמחזיקים את העורף בחזית בשורה לנהגים בגוש דן: שיקוע רבין החדש ברמת גן נפתח הבוקר לתנועה דרמה בחניון בכפר סבא: פעוט ננעל ברכב במהלך קניות לשבת מיכאל וידל ביקר את המשפחות שפונו למודיעין: "האחריות שלנו היא להיות לצדכם במעשים"

ארבע חטופות הועברו מעזה לצלב האדום: דניאלה, קרינה, נעמה ולירי – בדרכן הבייתה

אחרי 477 ימים, גיבורות ישראל, התצפיתניות ששהו בשבי החמאס, הועברו לפני דקות אחדות [שבת] כשהן הולכות, ובמצב יחסית טוב, לרכבי הצלב האדום – בדרכן למפגש עם הוריהן, בדרכן הבייתה. עם ישראל חי.

אחרי 477 ימים, גיבורות ישראל, התצפיתניות ששהו בשבי החמאס, הועברו לפני דקות אחדות [שבת] כשהן הולכות, ובמצב יחסית טוב, לרכבי הצלב האדום – בדרכן למפגש עם הוריהן, בדרכן הבייתה. עם ישראל חי.

רכבי הצלב האדום הגיעו לכיכר פלסטין, חתמו על מסמכים בטקס השפלה מביך של חמאס – ובדרכם להעביר את לירי אלבג, קרינה ארייב, דניאלה גלבוע ונעמה לוי לכוחות צה"ל בתוך הרצועה, ומשם כאמור להוריהם, שמחכים להם בגבול בשטח ישראל.

עדכון 11.30 לירי אלבג, נעמה לוי, קרינה ארייב, ודניאלה גלבוע נמצאות בידי צה"ל

הודעת משפחת ביבס

בוקר 477,
גם הלילה לא נחה נפשנו.
אתמול בשעה 16:00 כשהתפרסמה רשימת המיועדות לשחרור קרס עלינו עולמנו.
למרות שהכינו אותנו לכך, קיווינו לראות את שירי והילדים ברשימה שהייתה אמורה להיות רשימת אזרחיות.
בערב, כאשר הדלקנו חדשות, הכאב שלנו, המאבק שלנו, ובעיקר השיח הכל כך חשוב על המורכבות והאסון על כך שהם לא ברשימה נעלם מפיהם של השדרנים באולפנים.

האם החשש הכבד לחייהם מבטל את העובדה שהם אזרחים בשבי שצריכים לחזור הביתה?
האם החשש הכבד לחייהם מבטל את העובדה שהמדינה מחויבת בעיסקה זו להעניק לנו וודאות?
האם החשש הכבד לחייה של שירי אומר שכבר אין צורך לשים את תמונתה כאזרחית חטופה בעזה שגורלה אינו ידוע?

התשובה היא – לא.

תודה לכם תומכים יקרים, שאתם לא מוותרים, ממשיכים להתפלל, לקוות ולדרוש תשובות.

יום מרגש ומורכב לפנינו.
לירי, דניאלה, נעמה, וקרינה
אנחנו מחכים לכן לראות אתכן מחייכות ועטופות בבית בחיק המשפחות המדהימות שלכן.

שירי, ירדן, אריאל וכפיר ,
אנחנו נמשיך לקוות ולדרוש אתכם.
זה לא נגמר עד שזה לא נגמר.

בצאת השבת – כתבה מורחבת על חזרתן של ארבע הגיבורות לישראל – התמונות מהמפגשים והסרטונים המרגשים – בחדשות 08

◼️ הצטרפו לחדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

■ הצטרפו לחדשות מלחמה בישראל חרבות ברזל בווטסאפ לחצו כאן

צילום: לפי סעיף 27 א לחוק זכויות יוצרים

דילוג לתוכן