קבלן מהדרום חשוד בניכוי חשבוניות פיקטיביות בסכום כולל של כ-9 מיליון ₪
רשות המסים, באמצעות חקירות מכס ומע"מ באר שבע והדרום, מנהלת חקירה אשר במרכזה עומד שמואל רוזנטל, קבלן תושב הדרום והבעלים של חברת הבנייה ב. א. ר. ש. בנייה אזרחית בע"מ.
על פי החשד, החברה הגישה דיווחים כוזבים למע"מ שבהם כללה חשבוניות בסכום כולל של כ-9 מיליון ₪, אשר סופקו לה מבלי שהעסקאות המפורטות בהן בוצעו, וכל זאת על מנת להתחמק מתשלום מס.
במסגרת החקירה נערכו השבוע חיפושים במשרדי החברה ונתפסו מסמכים הקושרים את בעל החברה לעבירות. כמו כן, נתפסו רכבי יוקרה וסכום של כ-1.3 מיליון ₪ במזומן.
בהמשך הובא החשוד בפני בית משפט השלום בבאר שבע ושוחרר בתנאים מגבילים. על פי החשד, מעבר לעבירות המס בוצעו גם עבירות על חוק איסור הלבנת הון. החקירה נמשכת.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








