מבזקים
אחרי הפגיעות בערד ודימונה: המתנדבים שנכנסו לפעולה בסורוקה נעדרת כבר חודשים: בקשת הסיוע החדשה לאיתור צעירה מקריית גת ההורים דורשים ודאות: להחזיר את ימי הלימודים שאבדו בחופשת הקיץ בן גביר בזירת ההרס בערד: “יש לנו עם חזק, עם של גיבורי על” הגשם ירד, אשדוד נשארה בשליטה: כך פעל מטה החורף בעיר שבר יירוט בכניסה לראשון לציון: העירייה מדווחת על אירוע ללא נפגעים הורים בהרצליה יקבלו החזר: העירייה עוצרת חיובים למסגרות שאגת הארי בירושלים: ההקלות החדשות שיכולות לחסוך לעסקים כסף סערה בערד: בתי כנסת במקלטים? ראש העיר משיב לביקורת טיל מלבנון פגע ברכב בצפון: הרוג באצבע הגליל רמת גן: רוכבת אופניים חשמליים נפצעה בינוני בתאונה חלקי יירוט אותרו בדרום: המשטרה בסריקות במרחב לכיש והנגב גופה נפלטה מהים באשקלון: צוותי זק״א פועלים בזירה “הלב של כולנו בדרום”: המסר של ליאת שוחט אחרי האסון גם מעונות היום השיקומיים מושעים: משרד הרווחה עובר למענה מקוון שיטפונות וסגירות כבישים בדרום: אלו הצירים החסומים הבוקר בפגישה בירושלים: סער קרא לאירופה להחמיר מול חיזבאללה נפילות פריטי אמל"ח ליד יהוד: נזק בכמה זירות בטירת יהודה ירושלים על הפודיום: תמנע נלסון לוי זכתה בזהב בטביליסי בן 18 מאלון מורה נרצח בפיגוע בשומרון: יהודה שמואל שרמן יובא למנוחות

שבוע החלל הישראלי התקיים בקריית מלאכי – ורשם הצלחה אדירה

 קריית מלאכי על מפת החלל: שבוע החלל הישראלי הגיע לעיר ליומיים עם שלל אטרקציות ייחודיות לכל המשפחה >>
תלמידי בתי הספר ומשפחות מקהילות שונות בקריית מלאכי נהנו מתוכנית עשירה ומרתקת שהפכה את מרכז המדעים ואולם הספורט במתנ"ס למתחם חווייתי שאין דומה לו.
 
בין האטרקציות המובילות שחיכו למשתתפים בתשלום סמלי של 10 ש"ח למשתתף/ת:
– משקפי מציאות מדומה – חוויה שלקחה אותם למסע בין כוכבים.
– סדנאות מייקריות  ייחודיות בהן התלמידים התנסו באתגרי גידול מזון בחלל, בניית דגמי משגרים, פיתוח חלליות שישרדו את אתגר הנחיתה על אדמת החלל.
– מופעי מולטימדיה מרהיבים – להיכרות עם פלאי החלל.
– תצפיות אסטרונומיות מתקדמות – בעזרת פלנטריום מקצועי שהוקם במקום.
כ-2,000 תושבים הגיעו ונהנו מהפעילויות המגוונות, חקרו את עולמות החלל והטכנולוגיה והתנסו בחוויות אינטראקטיביות וייחודיות.אליהו זהר, ראש עיריית קריית מלאכי: "אני גאה לראות את קריית מלאכי הופכת למוקד חינוכי מדעי, עם אירוע כמו שבוע החלל שהפגיש את הקהל עם עולם מדהים של טכנולוגיה ומדע. זו זכות להעניק לכ-2,000 תושבים הנאה מפעילות טכנולוגית. נמשיך לקדם את העיר עם יוזמות חינוכיות, תודה לכל השותפים והמשתתפים שהפכו את האירוע להצלחה!"

אביטל טסלר, מנהלת מרכז המדעים העירוני: "שבוע החלל הוא הזדמנות חד-פעמית להעניק לתלמידי קריית מלאכי חוויה ייחודית שתפתח עבורם דלתות לעולם המדע והטכנולוגיה. מטרתנו היא לעורר אצלם השראה ולקרב אותם לעולמות שהם אולי חלמו עליהם, אך מעולם לא נחשפו אליהם מקרוב."

חיליק גוטמן, מנהל המתנ"ס העירוני: "המתנ"ס העירוני הוא בית לכל תושב בעיר, ולכן אנו שמחים להוביל יוזמה שתשלב חינוך, חדשנות וקהילתיות. האטרקציות המדהימות שמחכות כאן מיועדות להפוך את שבוע החלל לחוויה בלתי נשכחת."

ד"ר אבי אדרי, מנהל מחלקת החינוך בקריית מלאכי: "שבוע החלל הישראלי הוא חלק מתפיסה חינוכית רחבה שאנו מקדמים בעיר. אנו מחויבים להעניק לתלמידנו לא רק חינוך איכותי, אלא גם כלים וחשיפה לעתידם בעולם המדע והטכנולוגיה. אני מזמין את כל התלמידים לקחת חלק ולגלות שהשמיים הם לא הגבול."

האירוע התקיים בתמיכת משרד המדע והחדשנות, סוכנות החלל הישראלית, אקוסיסטם של קרן רש"י ואגף החינוך בקריית מלאכי.

◼️ הצטרפו לחדשות קריית מלאכי והמועצה האזורית באר טוביה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות עיריית קריית מלאכי

דילוג לתוכן