מבזקים
ממחר חובה להדליק אורות גם בשמש: הפרט שנהגים רבים עלולים לפספס עשן ורכבי כיבוי בשכונת עיר היין באשקלון: מה צפוי לקרות מחר ברחוב שירת היין? שבוע של חסימות ברחובות: אלה הכבישים שייסגרו ממחר, ובאילו רחובות ייגררו רכבים רוכב אופניים נהרג מפגיעת רכב סמוך לפלמחים: הנהג נחקר במשטרה גבר נורה למוות בתל שבע: המשטרה חושדת בסכסוך פלילי בין משפחות תאונה באילת: רכב התהפך על גגו, שלושה בני אדם נפצעו בן 58 התמוטט באמצע אימון ברחוב ביבנה: פעולות ההחייאה החזירו לו את הדופק רכב התהפך באילת: לוחם אש שלא היה במשמרת נחלץ לעזרת הלכודים יומיים של הצתות בבת ים: בבית החשוד נמצא רימון שהוסב למטען חבלה מטיילת בת 51 נפלה מגובה רב בנחל עקרבים: מסוק צבאי הוזנק לחילוצה לפני 32 שנה נגנב ממנו טנק, עכשיו האמר צבאי נעלם מאותו בסיס שליד אשקלון הצתת בניין בחולון הסתבכה לפרשת סחיטה: מלכודת בטלגרם וארבעה חשודים הטרגדיה ברחוב אגריפס בירושלים: ההרוגה היא דיפלומטית צ'כית בת 30 אסון בכביש 25 סמוך לנתיבות: נהג אוטובוס נהרג ו־24 בני אדם נפצעו המילים שהשאיר איתי יעבץ לפני שנפל בעזה נחרטות בלב מודיעין אשקלון היא "עיר אלף השקמים", אבל מה קורה לעצים כשהעיר ממשיכה לגדול? שתי טבעות נישואין נזרקו לפח בלוד, מה שקרה אחר כך לא רואים כל יום באיזו שעה נפגעים הכי הרבה בתאונות דרכים בעיר שלכם? הנתונים מפתיעים לא רק קניון: הסיפור הפחות מוכר מאחורי מתחם הענק בכניסה לראש העין הבטיחו כמה חודשים, חלפו יותר מ – 20: הסיפור מאחורי שיפוץ טיפת החלב באשקלון

אושרה הקצאת קרקע לבניית 137 יחידות דיור לשוטרים בשדרות ובאופקים

בשורה לשוטרים: המשרד לביטחון לאומי ו ורשות מקרקעי ישראל מקדמים פתרונות דיור לשוטרים בנגב

המשרד לביטחון לאומי ורשות מקרקעי ישראל (רמ"י) מודיעים על הקצאת קרקע לבניית  68 יחידות דיור בשדרות ו-69 יחידות דיור באופקים, המיועדות לשוטרים בתפקידי ליבה מחוסרי דיור. ההקצאות אושרו לאחר עבודה מאומצת עם מנהלת המגורים של המשטרה ובשיתוף פעולה מלא עם כל הגורמים הרלוונטיים.

במסגרת המהלך, מנהלת המגורים, הפועלת באמצעות עמותה ייעודית, מתכננת, משווקת ובונה את הדירות בעצמה. כך, נחסכות עלויות הייזום, ומאפשרות לשוטרים לרכוש את הדירות במחירי עלות, בכ-30% פחות ממחירי השוק. הדירות מיועדות לשוטרים שיתחייבו לגור בהן לפחות חמש שנים, מה שייצור קהילה איכותית, יחזק את הגברת הביטחון בערים, ויממש הלכה למעשה את מודל כיתות הכוננות המקומיות.

הפרויקט נמצא בשלבי ייזום מתקדמים, עם צפי לתחילת שיווק הדירות ברבעון השני של 2025. המשרד לביטחון לאומי ורמ"י ימשיכו לפעול בשיתוף פעולה להעניק לשוטרים ולמשפחותיהם פתרונות דיור איכותיים וברי השגה, תוך הגברת הביטחון והקהילתיות בערים בישראל.

השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר: ״כל התכלית של המעשים שלנו היא להחזיר ולו במעט על האהבה גדולה של השוטרים ולמסירות שלהם עד אין קץ למען מדינת ישראל. אני מקווה שעוד צעדים כאלה יביאו יותר ויותר שוטרים למשטרה. אנחנו בתנופת גיוסים ונקווה שגם באוצר יבינו שצריך לעשות הכל כדי להביא עוד שוטרים, ולא כדי להרחיק אותם״.

שר הבינוי והשיכון יצחק גולדקנופף: “אני שמח על הקצאת 137 יחידות דיור בשדרות ואופקים עבור הקצאת שוטרים. השוטרים במדינת ישראל עושים עבודת קודש ומחזקים את תחושת הביטחון במדינת ישראל. ההקצאה הנוכחית תעניק סיוע משמעותי לשוטרים המגנים על ישראל. בשביעי לאוקטובר נוכחנו לראות כמה חשובה נוכחות שוטרים באזורים האלו משרד הבינוי והשיכון בראשותי יעשה כל מאמץ להביא עוד ועוד הקצאות ייעודיות למען קהילת השוטרים במדינת ישראל".

ינקי קוינט רשות מקרקעי ישראל: "קידום פתרונות דיור לשוטרים הוא  ביטוי להערכתנו הרבה לשוטרים ולאנשי כוחות הביטחון. הצעד הנוכחי הוא חלק ממערך שלם של הטבות וצעדים שרשות מקרקעי ישראל קידמה במטרה להוקיר ולתגמל את השוטרים המחרפים את נפשם לביטחון והגנה על המדינה. במהלך השנה האחרונה הקצנו עשרים אחוז מהקרקעות בשיווקים  בהקצאות ובהגרלות בתכניות הדיור השונות למשרתי מילואים ולאנשי כוחות הביטחון המבטאים את מחויבותנו עבורם. הרשות תמשיך להוביל יוזמות ומהלכים מעין אלו."

◼️ הצטרפו לחדשות אופקים בווטסאפ לחצו כאן

◼️ הצטרפו לחדשות שדרות בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אופקים

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של שדרות

לחצו כאן
דילוג לתוכן