מבזקים
דרור אהרון דורש: דיון פרונטלי ולא מקוון בהתנגדויות למתחם "הראשונים" קריית מלאכי: נהג נעצר עם פי 5 מהאלכוהול המותר לאחר שהתנגש ברכב חונה גן יבנה לא עוצרת: שיירת שמחה, שמרטפייה וחמ״ל שפועל סביב השעון תקציב 2026 בנתניה גדל ל – 2.437 מיליארד ש״ח בת ים בזמן המלחמה: בת מצווה, חתונה ותרומת דם הפכו ליום של חסד דרום לבנון: מחבלים חוסלו ומבני טרור של חיזבאללה הותקפו גם מחוץ לבית: הנוער של בית שמש מחבק את המשפחות שפונו ניסיון הברחת סם לבית מעצר ירושלים נבלם בקליטת עצור חדש מפקד פיקוד העורף בגבעתיים: “העיר פועלת במהירות ובמסירות” רחובות: בת 80 התמוטטה בדרכה למרחב מוגן בזמן האזעקה מזכרת בתיה, להבים, באר יעקב וקריית מלאכי: תחנות הרכבת חוזרות לפעילות תל אביב, ירושלים ואשקלון בראש: יותר מ – 9,100 תביעות הוגשו למס רכוש מאז תחילת המלחמה פתח תקווה מתאבלת: שני תושבי העיר נהרגו מפגיעת טיל ביהוד ראשי הרשויות לנתניהו: “יש לך את הגב להמשיך עד הסוף” ניצל את נזקי הנפילה? חשוד מרחובות נעצר בתל אביב אחרי השיגורים לישראל: צה״ל תקף מפקדות חיזבאללה בכפר אנצר לידה מפתיעה בדרך: תינוק נולד באמבולנס מקריית גת רובין ריד בית דפוס דיגיטלי – כל פתרונות ההדפסה במקום אחד תל אביב: מנכ״ל התעשייה האווירית קיבל הוקרה בכנס האיכות נקבע מותו של הפצוע השני מזירת הנפילה אתמול במרכז הארץ

צפו: אלמוג פוגש את אבא אור שחזר מהשבי

אנחנו מאמינים שהיא מסתכלת עכשיו מלמעלה ושמחה לראות את אלמוג סוף סוף זוכה לחיבוק של אבא. זכרה ודרכה ילוו אותנו תמיד.

יום אינטנסיבי ועמוס רגשית מסתיים בתמונה של אור לוי בפגישה עם בנו אלמוג, בן ה3, שגדל 491 ימים בלי האם שנרצחה והאב שנחטף לשבי. תמונה זו הצליחה לגרום למדינה שלמה להזיל דמעות של התרגשות, פורקן של 491 ימים, ורצון אמיתי שכולם יחזרו עכשיו לפני שיהיה מאוחר מידי. 

משפחתו של שורד השבי אור לוי ביקשה למסור:

״הלב נרעד והמוח מסרב להאמין למראה פניו של אור, שחזר אלינו במצב כה עגום. פניו מספרות לעולם את הגיהנום שעבר במשך 491 ימים בידי מפלצות החמאס.

אחרי 491 ימים כואבים של ציפייה וגעגוע, אור שלנו חזר אלינו. לאחר תקופה בלתי נסבלת של חושך, אנחנו סוף סוף יכולים לחבק אותו שוב ולשקם את גופו ורוחו.

המילים כמעט לא יכולות להכיל את עוצמת הרגשות שאנחנו חווים ברגע הזה – כאב עצום, התרגשות, הקלה, דמעות של אושר לצד צער עמוק על התקופה שנגזלה מאיתנו. חיבקנו אותו חזק, כמו שלא חיבקנו מעולם, ועדיין קשה להאמין שהוא באמת כאן. אנחנו מחכים בקוצר רוח לרגע שבו אלמוג הקטן ואור סוף סוף יתאחדו מחדש, חיבוק שחיכינו לו בכל נשימה.

ובתוך כל ההתרגשות, המחשבות חוזרות גם לעינב ז״ל, אמו של אלמוג, שנרצחה באותו יום ארור. אובדנה הותיר חלל עצום בלב כולנו. אנחנו מאמינים שהיא מסתכלת עכשיו מלמעלה ושמחה לראות את אלמוג סוף סוף זוכה לחיבוק של אבא. זכרה ודרכה ילוו אותנו תמיד.

תודה מעומק הלב לכל עם ישראל על החיבוק החם, התמיכה הבלתי פוסקת, והליווי במסע המורכב שעברנו. לכל אחד ואחת שהיו שם איתנו, לכל מילה, לכל מחווה, לכל תפילה הייתה משמעות עצומה עבורנו.

התקופה הזו הותירה בנו צלקות, והלב עדיין לומד להאמין שהסיוט נגמר. הרגעים הללו מציפים ומלאים ברגשות עזים מכל הסוגים. אנו זקוקים לזמן הזה כמשפחה, להתכנס יחד, לנשום, לעכל, להתחיל את תהליך ההחלמה והשיקום. אנו מעריכים מאוד את ההתעניינות והאהבה אבל בעת הרגישה הזו אנו מבקשים מכולם לכבד את המרחב הפרטי שלנו ולאפשר לנו את השקט הדרוש לנו כעת.

תודה לכם, מכל הלב״.

צילום: רשתות

דילוג לתוכן