מבזקים
בת 35 מת"א נעצרה בגין פריצה לרכב בזמן אזעקה לוחם צה״ל נפצע קל ביידוי אבנים במהלך פעילות אכיפה ירושלים: שליח נעצר בחשד שגנב לבוש אינטימי בזמן משלוח חבל אילות: הלימודים חוזרים במתכונת מלאה למוסדות העל־יסודיים אשקלון: נקודת הזנקה חדשה של כבאות והצלה תוקם בעיר היין אילת קוראת למשפחות: מלון אלמוגים מציע חופשה במחירים שוברי שוק עם ממ"ד לכל דירה חוות “חסד עולם” בבנימין נפגעה בשריפה, המבנה המרכזי נהרס חה"כ פורר והד"ר לוצאטו דנים בהטבות מס לבאר שבע – הדיון יידחה בעקבות "שאגת הארי" בת ים מחזקת את העורף: שמרטפייה לילדי מילואימניקים ומעטפת תמיכה למשפחות ירושלים ותל אביב חוזרות לסטייקים: מסעדות Grill Room נפתחות מחדש עם מרחבים מוגנים רמת גן: תרגיל פיקוד העורף יתקיים היום ברחוב משה דיין באר שבע במאבק: דנילוביץ' דורש להשיב הטבות מס – "המדינה מגרשת את הזוגות הצעירים" בצל הלחימה: שערי צדק תרגל פינוי וטיהור לנפגעי חומרים מסוכנים בת ים מזמינה: ארוחות לליל הסדר מסובסדות – הרשמה מוקדמת חובה אשקלון מתחדשת: אושרה תכנית פינוי־בינוי רחבת היקף בברנע אשקלון מצדיעה למילואימניקים: הטבות, הנחות ושירותים ייעודיים למשפחות הלוחמים תושב חולון נאשם ברצח בת זוגו בראשון לציון אשקלון: אודליה אביר מונתה למנהלת התיכון הצומח 'דרכא עיר היין' ירוחם לא עוצרת גם במלחמה: צוות מרכז היום לקשיש שמר על קשר, חום וארוחות חמות תושב בנימין הורשע בטרור – גרם למותה של עאישה ראבי ביידוי סלע לעבר רכב

צעירי לוד נכנסים להייטק עם מיזם להעז

מיזם להעז הוא המיזם החברתי של עמותת "מסדר דורשי טוב" של בוגרי סיירת מטכ"ל והוא הוקם ב-2012 באופקים ובהמשך התרחב ללוד ולחצור הגלילית. במיזם קיימות שתי תכניות: "להעז ביחד" למצוינות בתעסוקה ו"להעז קדימה"- עידוד נוער לשירות משמעותי. במסגרת "להעז ביחד" פועל המיזם בשותפות עם מרכזי הצעירים.

בסוף השבוע התקיימה הרצאת לינקדאין מיוחדת עבור צעירי העיר לוד במרכז הצעירים ה"תחנה" בלוד. עם סיום הלימודים באקדמיה נתקלים צעירים רבים מהפריפריה בקשיים תעסוקתיים שונים בכניסה לעולם התעסוקה והחיים האזרחיים הבוגרים. כדי לסייע לאותם אקדמאים להשתלב בעולם התעסוקה נולד המיזם "להעז" אשר מבקש לאפשר שילוב תעסוקתי הולם ומיטבי של אקדמאים, וקידום מציאות שבה אוכלוסייה זו מהווה קבוצה בעלת חוסן מקצועי, כלכלי ואישי. מדובר בתכנית בת 10 חודשים בה המשתתפים בתכנית עוברים הרצאות מקצועיות לצד ליווי אישי על ידי מנטורים בעלי ניסיון.

מיזם להעז הוא המיזם החברתי של עמותת "מסדר דורשי טוב" של בוגרי סיירת מטכ"ל והוא הוקם ב-2012 באופקים ובהמשך התרחב ללוד ולחצור הגלילית. במיזם קיימות שתי תכניות: "להעז ביחד" למצוינות בתעסוקה ו"להעז קדימה"- עידוד נוער לשירות משמעותי. במסגרת "להעז ביחד" פועל המיזם בשותפות עם מרכזי הצעירים.

למי שלא יודע, לינקדאין היא רשת חברתית-מקצועית שנועדה בין היתר למצוא את דריסת הרגל הראשונה בהייטק ובתעשייה בכלל וכיום היא מונה בישראל כ2.9 מיליון ישראלים ויותר ממיליארד משתמשים בעולם.

בהרצאה השתתפו עשרות משתתפים ממגוון גילאים רחב החל מגילאי 21 ועד 40 במטרה למצוא את דריסת הרגל הראשונה בהייטק ובחלק מהמקרים למצוא את משרת ההמשך בעולם הייטק.את הרצאת הלינקדאין העביר אבי צדקה הבעלים של “דוקטור לינקדאין”, מחלוצי הלינקדאין בישראל וההרצאה הייתה תוך ליווי ובניית פרופיל הלינקדאין, צעד אחר צעד, במטרה להשיג את הפרופיל שיעבוד בצורה הכי טובה למשתמש, בין אם זה בשביל מציאת האתגר הבא בקריירה, או תחזוק הפרופיל למען יצירת נטוורקינג שימשיך עם המשתמש בעתיד.

המרכז "התחנה" הוקם ביולי 2010 והוא מעניק לצעירים תושבי העיר בגילאי 18 ומעלה יעוץ והכוונה בתחומים שונים.

כמו-כן, המרכז פועל ליצירת קשרים והזדמנויות עבור אותם צעירים במטרה להפכם לכוח מקומי בעל עוצמה ומשמעות, מבחינה אישית ומקצועית.

מעבר להרצאה מתקיימות במרכז פעילויות, פרויקטים ותוכניות על בסיס קבוע, בין היתר בנושאים:

השכלה גבוהה – יעוץ, אבחונים, יעוץ בנושא מלגות, תוכנית מתמחים.

תעסוקה והכשרה מקצועית – יעוץ, אבחונים, הכנה לתעסוקה לאקדמאיים וללא-אקדמאיים.

חיילים משוחררים – סדנאות הכנה לאזרחות.

מעורבות חברתית ויזמות עסקית – החממה למנהיגות צעירה, תוכנית מתמחים.

פיתוח משאבים ושותפויות.

עולים – יעוץ, הכוונה.

הצטרפו לחדשות לוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: יח"צ

דילוג לתוכן