מבזקים
לקראת סוף שבוע גשום: עיריית אשקלון נערכת למערכת הגשמים הצפויה פתח תקווה: תלמיד כיתה ב׳ תקף את סגנית המנהלת – הלימודים בבית הספר עמיטל יחלו מחר ב־10:00 בדימונה נפתחה חנות יד שנייה עם מטרה אחת גדולה: לתת הזדמנות ממחר בחצות: הדלק מתייקר, וזה המחיר החדש לליטר מכיתה י״ב למעבדות שיבא: כך מכשירים את דור הרופאים הבא בבת ים סמוך לפתח תקווה: רוכב אופנוע נפצע בתאונה פשיטה על עסק באשדוד: מכונות מזל וכ-25 אלף שקלים במזומן נתפסו אביתר בנאי, נונו ושלום חנוך על במה אחת: פסטיבל הפסנתר מגיע לאילת מסיק זיתים, שמן שהופק במקום וניקיון היער: שבוע של פעילות קהילתית בראש העין גלידה פיצוץ במהדורה מוגבלת: השילוב החדש של מקדונלד'ס בריכה מקורה, חדרי כושר ומקומות עבודה: מרכז הספורט החדש במזרח ירושלים נחנך כפפות, זירה וכלים לחיים: המיזם החדש לבני נוער יצא לדרך בנתניה הכניסה השלישית לעיר היין באשקלון מתקדמת: מתי הגשר צפוי להיפתח? פתח תקווה: כלב ננעל ברכב לאחר תאונה – מתנדבי ידידים חילצו אותו בשלום מצוינות בדוברות 2026: אלה הזוכים בתחרות הארצית של איגוד דוברות ודוברי הרשויות המקומיות ירושלים: חשוד בשנות ה־70 נעצר בחשד למעורבות באירוע אלימות על רקע סכסוך בין עבריינים לוד: בת 25 נפצעה בתאונת דרכים עצמית ברחוב האילון מכבי עירוני רמת גן נפרדת מחן שניידרמן: ״מעמודי התווך של המועדון״ מבצע ״תחושת ביטחון״ באשקלון: 6 שוהים בלתי חוקיים ו־3 מעסיקים נעצרו חובות של כ – 14 מיליון שקל בקבוצת אבידן: מה יעלה בגורלו של בר הסימפוני בקריית אונו?

ח"כ דבי ביטון השתתפה בעצרת לאברה מנגיסטו בהיכל התרבות באשקלון

חה״כ דבי ביטון (יש עתיד), תושבת שדרות, הגיעה לפני זמן קצר לאשקלון, שם השתתפה בעצרת, במסגרת חזרתו של אברה מנגיסטו, לאחר עשר שנים וחצי.‏

חה״כ דבי ביטון (יש עתיד), תושבת שדרות, הגיעה לפני זמן קצר לאשקלון, שם השתתפה בעצרת, במסגרת חזרתו של אברה מנגיסטו, לאחר עשר שנים וחצי.‏

ביטון: "השתתפתי בעצרת "ברוך שובך הביתה" לאברה מנגיסטו. הערב, בהיכל התרבות באשקלון, השתתפתי בעצרת המרגשת לכבוד חזרתו של אברה מנגיסטו. הגענו לחזק, להודות ולשמוח על שובו הביתה לאחר שנים ארוכות של ציפייה, ולחבק את משפחתו ואת כל מי שליווה את המאבק לשחרורו.

‏יחד עם מאות משתתפים – פעילים, חניכי תנועות נוער ומכינות, ותושבי העיר – עמדנו חצי שעה בדומיה לזכרם של החללים והתפללנו להשבתם של כל החטופים הביתה.

‏החיבוק והאהבה של הקהילה היו חזקים ומחבקים, אך הכאב והחוסר עדיין נוכחים בלב כולנו. לא נרפה עד שהחטופים ישובו לחיק משפחותיהם!🎗️

◼️ הצטרפו לחדשות שדרות בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פייסבוק

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשקלון

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של שדרות

לחצו כאן
דילוג לתוכן