מבזקים
אחים זנו דגים קוראים להחזרת פילה סלמון אטלנטי טרי אור יהודה: רחוב הכלנית הצפוני הפך לדו־סטרי מכניסים קצב לחיים: המחזור החדש של ״קצב החיים״ נפתח בטרמולו נתניה נתיבות: משאית פגעה בעמוד חשמל ברחוב רבי עקיבא הרצליה: תושבים דיווחו על ריח שריפה חריף ברחבי העיר ירושלים: אפיפן הציל את חייה של ילדה בת 7 נתיבות: שלושה פועלים נפלו מגובה של כ־8 מטרים; אחד מהם במצב קשה באר שבע: ילדה בת 6 פונתה במצב בינוני לאחר שככל הנראה נעקצה בידי עקרב צהוב נס ציונה: אפיפן הציל את חייה של צעירה רגישה לאגוזים לוד: חובש איחוד הצלה הציל תינוקת בת 8 חודשים תחזית חמישי: גשם מקומי בצפון וירידה קלה בטמפרטורות מחוץ לבית הנשיא בירושלים: מאות צעירים צפויים להפגין בדרישה לממשלת אחדות מתקני משחק חדשים וגם מתחם אוכל: השינוי שמתכננים בפארק אריק איינשטיין ברמלה אושר רובע הנרקיסים בדימונה: 1,060 דירות ומלון בן 250 חדרים בדרך למרות צו הסגירה: עוד חמישה שב"חים אותרו במתחם בבית חנינא, וחלקו נהרס כמעט 10,000 דירות מתוכננות בקריית גת, אבל רק מתחם אחד מסומן בביצוע: מה קורה בשכונות הוותיקות? "גם פעם אחת היא יותר מדי": רחובות יוצאת למאבק באלימות כלפי נשים אחרי יותר משלוש שנים: הבשורה שחיכו לה תושבים בהרצליה ההנחה המטעה, השעון שסופר לאחור והחיוב המיותר: האזהרה לקראת מבצעי נובמבר חדש ברחובות: ילדים יוכלו לקבל טיפולים מורכבים בלי להגיע לבית החולים

ישראל קטורזה: שגריר של העיר לוד

יש לציין שבשנה האחרונה, ישראל קטורזה הפך לאחד מהשגרירים הטובים והחשובים של העיר לוד. הוא נוהג להעלות סרטונים ברשתות החברתיות, בהן יש לו מאות אלפי עוקבים. בסרטונים הוא מציג את לוד היפה, אומר וחוזר על הסלוגן המחמיא: "לוד היא הבית השני שלי!".

לפני כשבועיים נערך ערב סטנדאפ עם ישראל קטורזה, בו היו חברי עמותת "אחים לחיים" אורחי הכבוד. עידו קטורזה, בנו של ישראל, המתאמן ומשחק באופן קבוע במסגרת מועדון הפועל לוד, עלה לבמה ואמר בין היתר את הדברים המרגשים הבאים: "בזכות חיילי עמותת 'אחים לחיים' אנחנו מקיימים את הערב הזה. הכרתי אותם במקום שהוא הבית השני שלי. אני מרגיש ממש קרוב ומחובר אליו. מדובר במרכז לטניס שולחן בלוד. אבי ואני שמחים לארח אותם כאן." ישראל קטורזה: "הבן שלי התחבר לאיציק אברמוביץ' ולכל האנשים היקרים שיש בלוד. זאת זכות גדולה לארח את חברי עמותת 'אחים לחיים', שאומצו ע"י מועדון הפועל לוד, שהפך כבר לבית השני שלנו".

בשבוע שעבר נערך בהיכל התרבות בלוד מופע סטנדאפ בכיכובו של ישראל קטורזה, שנדהם מההפתעה שהכינו לו והציבו שולחן פינג פונג על הבמה. קטורזה הזמין את ראש העיר, עו"ד יאיר רביבו, ואת המאמן איציק אברמוביץ' למשחק בינו לבין ראש העיר, ובין רביבו וקטורזה לאברמוביץ'. משחקים שהעלו צחוק וחיוכים בקרב הקהל שמילא את ההיכל עד אפס מקום. איציק אברמוביץ' אמר בסיום הערב: "זאת הייתה זכות גדולה לשחק נגד ראש העיר האחד, יחיד ומיוחד, יאיר רביבו, מהטובים בראשי הערים בישראל, ועם הקומיקאי המחונן והטוב בארץ, ישראל קטורזה."

יש לציין שבשנה האחרונה, ישראל קטורזה הפך לאחד מהשגרירים הטובים והחשובים של העיר לוד. הוא נוהג להעלות סרטונים ברשתות החברתיות, בהן יש לו מאות אלפי עוקבים. בסרטונים הוא מציג את לוד היפה, אומר וחוזר על הסלוגן המחמיא: "לוד היא הבית השני שלי!".

הצטרפו לחדשות לוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית לוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של לוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן