מבזקים
הותר לפרסום: סמ"ר יואב קליין ורס"ל ניר בן ארי נפלו בקרבות בדרום לבנון נורה מטווח קצר ברהט: פוענח רצח הנער ענאן אבו עיד אחרי שנים של חוסר ודאות: רחובות מסדירה את הקרקעות לקבוצות הכדורגל הוותיקות אחרי שאיבד שלושה מבניו במלחמה: מגדל עוז חונך שכונה חדשה וצפוי להכפיל את עצמו להבים ובאר שבע במרכז: הטבות דיור לרופאים שיצטרפו לבית החולים החדש בנגב מנבחרת ישראל בכדוריד לצוות הרפואי של קבוצת הכדורסל: טלי בראל מצטרפת למכבי רמת גן דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב

לוי לידור בונן נבחר לתפקיד מנהל אגף בכיר שיווק במשרד הבינוי והשיכון

מנכ"ל משרד הבינוי והשיכון, יהודה מורגנשטרן: "אגף השיווק נמצא בקדמת הפעילות של המשרד בהוצאה לפועל וטיפול בתכניות הדיור בר ההשגה לכלל האוכלוסייה, כמו גם עמידה ביעדי הביקוש לדיור. אני סמוך ובטוח כי ניסיונו של לידור ויכולותיו יבטיחו את שימור הפעילות הקריטית של אגף זה ואף יביאו לצמיחה והתפתחות."

ועדת הבוחנים בנציבות שירות המדינה בחרה בלוי לידור בונן לתפקיד מנהל אגף בכיר שיווק במשרד הבינוי והשיכון. לוי לידור בונן, בעל תואר ראשון במשפטים ממכללת שערי מדע ומשפט ותואר שני במשפטים  מאוניברסיטת בר אילן, החל את עבודתו במשרד הבינוי והשיכון בשנת 2017 כיועץ המשפטי המלווה את אגף שיווק ותכניות דיור בהישג יד, ומילא תפקיד עד כה, בשנים אלו ליווה, קידם וטיפל בתהליך פיקוח על הגרלות התכנית, שיווקי הקרקע ומעקב אחר עבודת היזמים. בתפקידו לידור היה אמון על קידום התכנית והיה שותף להחלטות הממשלה והמועצה הנוגעות לשיווקי הקרקע וקידם את יעדי התכנית והאגף.

מנהל אגף בכיר שיווק במשרד, אמון על ניהול פעילות שיווק הקרקעות הכוללת אחריות להכנת ועריכת פרוגרמה שנתית ורב שנתית של שיווק קרקעות לבנייה למגורים, עם התאמה לרמת הביקושים ועמידה ביעדי הממשלה, הכנת מכרזים ופרסומם בשיתוף רשות מקרקעי ישראל, יצירת התקשרויות חוזיות עם חברות מבצעות וביצוע מעקב ובקרת יישום התחייבויות הזוכים במכרזי המשרד.

מנכ"ל משרד הבינוי והשיכון, יהודה מורגנשטרן: "אגף השיווק נמצא בקדמת הפעילות של המשרד בהוצאה לפועל וטיפול בתכניות הדיור בר ההשגה לכלל האוכלוסייה, כמו גם עמידה ביעדי הביקוש לדיור. אני סמוך ובטוח כי ניסיונו של לידור ויכולותיו יבטיחו את שימור הפעילות הקריטית של אגף זה ואף יביאו לצמיחה והתפתחות."

מנהל אגף שיווק הנכנס, לוי לידור בונן: "אני מודה על האמון והבחירה בי, אני נכנס לתפקיד בתחושת שליחות עצומה ומצפה לתרום מניסיוני לקידום שיווקי הקרקע ותוכניות דיור בהישג יד.

מול עיניי חשיבות העבודה המשותפת ובניית שיח פורה עם משרדי הממשלה, היזמים וציבור הזכאים במטרה לתת מענה ליעדי השיווק והביקושים ושירות ראוי ואיכותי לציבור."

 הצטרפו לחדשות אקטואליה ופוליטיקה ארצית ומקומית בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: משרד הבינוי והשיכון

דילוג לתוכן