מבזקים
כתב אישום נגד תושבת רחובות בגין בנייה לא חוקית והשתלטות על שטח משותף כתב אישום נגד בן 31 בגין החזקת סכין ברחוב בקריית גת אשקלון: כתב אישום חמור נגד בן 24 בגין סיוע להתפרצות מתוכננת לבית וגניבת רכוש "אגיד לך מה לעשות": בן 67 נאשם בתקיפת רופאה בבית החולים "אסותא" באשדוד אחריות וערבות הדדית: בוטלו חגיגות העצמאות ההמוניות גם בכפר סבא בשורה לנוסעים: טיסות הפנים בקו נתב"ג–אילת חוזרות לפעילות החל ממחר בין רסיסים לזכויות: עו"ד הגר גרטי זדה מרמת גן, שמצאה את עצמה בחזית הבירוקרטיה מלמדת אתכם איך לא להפסיד כסף החלטה באחריות ובסולידריות: בוטלו חגיגות העצמאות ההמוניות בראש העין טרגדיה: יהושע ראם ז"ל, תלמיד ישיבה מבאר יעקב, אותר ללא רוח חיים במעיין עין עקב שר הביטחון כ"ץ בלבנון: חושף את מבצע 'מחרשת הכסף' להשמדת תשתיות הטרור אהבה מנצחת: נטלי ארמה מאשדוד, כבשה את ליבו של דידי הררי לקראת הדרבי: מאות שוטרים נפרסו באצטדיון טדי יניב כהן מונה לראש אגף ציוד בחברת נמל אשדוד בן 20 מקריית גת מואשם בגין החזקת סם מסוכן לצריכה עצמית בין אחריות ביטחונית לשיקול דעת תקציבי: ראש עיריית באר יעקב דוחה את ההחלטה על חגיגות העצמאות חוסלה חוליית מחבלים במרכז הרצועה שהשתתפו בחטיפות מ־7 באוקטובר בן 77 אותר ללא רוח חיים בביתו בבאר שבע באר שבע תציין את יום הזיכרון לשואה ולגבורה בעצרת מרכזית שתשודר ללא קהל אשדוד מצמצמת חגיגות: אירועי העצמאות לא יתקיימו במתכונת המונית השנה ביטול חגיגות העצמאות בבאר שבע: "מבחן לסולידריות והערבות ההדדית שלנו"
  • אשדוד

נמל אשדוד מקים מרכז משפחות במטרה לתת מענה למשפחות העובדים בעת הצורך

קבוצת הגמלאים, המתנדבים שביניהם היו נפתלי נהרי, שמעון דיין ואמיר אמנון, שזכו ליום למידה, רענון והדרכה על ידי גורמי מקצוע מחברת מד"ן. מעבר לתכנים זכו המתנדבים גם, למפגש חברתי מרגש ומאחד.
  • אשדוד

כחלק מהיערכות חברת נמל אשדוד למצב חירום, נמל אשדוד מקים מרכז משפחות במטרה לתת מענה למשפחות העובדים בעת הצורך כחלק מההיערכות למצב חירום, נמל אשדוד מקים מרכז משפחות אשר יפעל בעת הצורך במטרה לתת מענה למשפחות העובדים. בהובלתה של ענת כהן, העובדת הסוציאלית של הנמל התקיים השבוע מפגש של קבוצת הגמלאים המתנדבים, וותיקים וחדשים, מקרב גמלאי הנמל ובו התקיים תדרוך בנושא 'מרכז המשפחות' על מנת שיוכלו לתפעל את המרכז בשעת חירום.

קבוצת הגמלאים, המתנדבים שביניהם היו נפתלי נהרי, שמעון דיין ואמיר אמנון, שזכו ליום למידה, רענון והדרכה על ידי גורמי מקצוע מחברת מד"ן. מעבר לתכנים זכו המתנדבים גם, למפגש חברתי מרגש ומאחד.

לדברי ניסן לוי, מנכ"ל נמל אשדוד:"נמל אשדוד רואה במרכז המשפחות חשיבות גבוהה והוא מעמיד את כל המשאבים הדרושים עבורו. אני רוצה להודות לענת כהן על הובלת הנושא ולברך את הגמלאים הוותיקים והחדשים, אשר ממשיכים להיות חלק ממשפחת נמל אשדוד, חשים שייכות ומחויבות וחוזרים לאחר הפרישה כדי לתרום לארגון. כל הכבוד ויישר כוח."

אמיר אמנון הגימלאי אמר: "אני מודה לחברה על הזכות להיות חלק ממערך מרכז המשפחות לעת חרום. אני חש שזהו חלק מהכרת הטוב לארגון בו גדלתי וצמחתי והרגשתי כחלק ממשפחה גדולה. הקמת מרכז המשפחות הוא עדות לערבות ההדדית בנמל אשדוד."

אשדוד

ניתן לגלוש לאתר האינטרנט של חברת נמל אשדוד בכתובת: http://www.ashdodport.co.il

 הצטרפו לחדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

צילום: צילום דוברות הנמל

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן