מבזקים
הכסף הקדוש אותר: כלי כסף בשווי 120 אלף שקל שנגנבו מבית כנסת בבני ברק נמצאו מוסתרים מודיעין מכבים רעות: כך מנסות לגרום ליותר נערות לבחור בהייטק כבר בחטיבת הביניים עשרות ואפילו מאות שקלים לכרטיס: איפה באמת כדאי לקנות כרטיסים למופעי הקיץ? דמי ההבראה בדרך לעלייה: מיליוני עובדים עשויים לקבל מאות שקלים נוספים בשנה אשקלון: פועל נפצע בינוני במהלך עבודתו ברחוב צה"ל 47 דוחות בשבוע: המבצע הדרמטי של עיריית מודיעין נגד עבירות שמטרידות את התושבים כך נראית העיר של 2050: תלמידי מודיעין הפתיעו עם חזון עתידני בתוך מיינקראפט יהוד מונוסון: אחרי שנים של מצוקת קבורה, עשרות חלקות ייפתחו למכירה לתושבי העיר נס וסטילה יופיעו בירושלים לבני נוער ממשפחות מילואימניקים: “רגע של שמחה בתוך התקופה הקשה” מאות בני נוער הסתערו על יריד התעסוקה בבת ים: כך הם מצאו עבודה כבר לקיץ הקרוב משקה ראשון על חשבון העירייה: תל אביב משיקה את "ותיקים על הבר" לבני 60+ העירו להם על הנהיגה – ונענו בדקירות: כתב אישום חמור נגד שני צעירים מבאר שבע 500 בעלי עסקים, AI וסטנד-אפ: כך נראתה ועידת העסקים הגדולה של אילת למרות המצב העולם מגיע לירושלים: 76 אתלטים מ – 29 מדינות יתחרו בגרנד סלאם הבינלאומי אשדוד מחשבת מסלול מחדש: העיר היחידה בישראל עם נבחרת מצוינות במתמטיקה כתב אישום נגד נהג מלוד שפגע למוות ברוכב קורקינט מחולון ונמלט – "חשבו שזה עמוד, ואז הבינו שמדובר באדם" אילת מסתכלת קדימה: 500 בעלי עסקים הגיעו לכנס שעסק בעתיד הכלכלה המקומית הארנונה בנס ציונה צפויה לעלות ב – 2027: כמה תשלמו יותר בכל חודש? לא רק מצוינות: המנהלת החדשה של בית הספר למחוננים במודיעין מביאה גם מבט רגשי עובדות מסרי לנקה ישולבו בניקיון בתי הספר במודיעין במסגרת פיילוט עירוני חדש

תנובה אירחה בכירים מעיריית רחובות

גדי קוניא, מנכ"ל תנובהאנו מודים על הרוח הגבית לה אנו זוכים מעיריית רחובות שמאפשרת לנו להמשיך ולספק את המוצרים החיוניים לכל תושבי מדינת ישראל."

בכירי עיריית רחובות התארחו במחלבת תנובה רחובות ובהם מנכ"ל עיריית רחובות מושיקו ארז, סמנכ"ל העירייה וראש מינהל קש"ת, דודי אשכנזי ומהנדסת העיר, דלית הראל.

הביקור נערך במעמד גדי קוניא, מנכ"ל קבוצת תנובה, דני פרץ, סמנכ"ל תפעול תנובה, הנהלת תנובה, ומנהלים נוספים. במהלך הביקור, זכו ראש העיר וצוותו להסבר על פעילות תנובה ועל המשקל המשמעותי של המחלבה בשמירה על בטחון המזון של הציבור. המשתתפים סיירו במחלבה וראו מקרוב את קווי הייצור של קרטוני החלב, ואף סיירו במרכז המחקר והפיתוח של תנובה שנחשב למתקדם בתחומו, שאף הוא נמצא בשטח המחלבה.

מחלבת תנובה רחובות היא יצרנית החלב המפוקח הגדולה בישראל ומעסיקה מאות עובדים, כשרבים מהם תושבי העיר. במסגרת הביקור קיבלו ראש העיר וצוותו סקירה רחבה על ההשקעות של תנובה בקווי יצור מתקדמים ובמוצרים מפוקחים. מאז שנת 2015 הגדילה תנובה את קווי ייצור החלב המפוקח בקרטונים במחלבת רחובות מארבעה לשבעה, בהשקעה של כ-150 מיליון שקל. לפני כחצי שנה נחנך קו קרטוני החלב המפוקח השביעי של תנובה, שהוקם בהשקעה של כ-42 מיליון שקל.

במהלך הביקור דנו המשתתפים גם בפיתוח שטח של 65 דונם בבעלות תנובה המצוי מצפון למחלבה וזאת לטובת תעסוקה ושימושים נוספים. ראש העיר הדגיש את החשיבות בקידום השקעות עתידיות בעיר, תוך שימת דגש על פיתוח כלכלי בר-קיימא והרחבת מקומות התעסוקה בעיר.

גדי קוניא, מנכ"ל תנובה, אמר: "תנובה אחראית לביטחון המזון של הציבור, ולייצור ואספקה של כ-75% ממוצרי החלב המפוקחים בארץ. בשנה וחצי האחרונות פעלנו ללא הפסקה על מנת לעמוד בביקושים גם בתקופת המלחמה, ואני גאה בעובדי המחלבה שהמשיכו להגיע לעבודה מדי יום, גם כאשר נחתו טילים בעיר. אנו מודים על הרוח הגבית לה אנו זוכים מעיריית רחובות שמאפשרת לנו להמשיך ולספק את המוצרים החיוניים לכל תושבי מדינת ישראל."

◼️ הצטרפו לחדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יוסי אלטרמן

דילוג לתוכן