מבזקים
גבר בן 78 אותר ללא רוח חיים במע"ר באשדוד – זמן רב לאחר מותו זמני כניסת שבת ויציאת שבת "לב ענק מלא בכבוד לבני אדם" – העיר רחובות נפרדת מאגדת הכדורגל שלמה קירט ז"ל עדכון הנחיות פיקוד העורף – עד יום שני תאונה עם מעורבות שלושה כלי רכב באשקלון: שלושה נפגעים פונו לבית החולים משה שטה: "בחרתי לפעול מבפנים למען התושבים" שימו לב! זה מותג הגלידות שיורד מיידית מהמדפים הרצליה נפרדת מליאם: אלפים מלווים את סמל ליאם בן חמו בדרכו האחרונה עומס חריג בחופי ראשון לציון: החניונים מלאים – בעירייה קוראים להימנע מהגעה ברכב הקיץ הזה מתחיל אחרת ברחובות: רישוי קייטנות בלי בירוקרטיה יבנה משנה את חג המדורות: בטוח, מצומצם ומפוקח תל אביב צועדת: אחד במאי חוזר לרחובות העיר מסיבת טבע בירוחם הסתיימה בדרמה: דקירה ופיזור המוני פארק עמק הצבאים בירושלים ייסגר מחשש להתפשטות נגיף טרגדיה ברחובות: כדורגלן העבר שלמה קירט נהרג בתחנת הרכבת נתניה: בן 87 טבע בחוף פולג ופונה במצב אנוש דרמה בערבה: צנחן נלכד על עמוד חשמל במתח גבוה וחולץ במבצע מורכב תצפית אחת, מסר אחד: המהלך החדש של משרד החוץ חוצה מחוזות: מתנדבי זק"א באשקלון השלימו את הטיפול בכבוד המת מהאירוע הקשה ברחובות ללא מיקסר: עוגת שוקולד לשבת בעשר דקות!

השנה נחוג את הפסח בסימן 'יחד שבטי ישראל'

ההכנות לקראת חג הפסח הממשמש ובא כבר החלו, ובימים אלה העירייה מפרסמת הנחיות לציבור התושבים, תוך בקשה לשיתוף פעולה, הגברת המודעות לערכי סביבה ושמירה על סביבה נקייה ומטופחת בכל העיר. כבכל השנים, גם השנה הציבור מתבקש להקדים ולטפל בגזם, בגרוטאות ובפסולת המוצקה ולפנות אותם כבר כעת, בהתאם לימי ההוצאה באזורי המגורים. להלן ימי ההוצאה בפרישה עירונית:

עיריית אשדוד, באמצעות האגף לשירותי ניקיון, מינהלות הרבעים והמוקד העירוני, החלה את ההערכות לקראת פסח ומבקשת מהציבור, כמו בכל השנים, לשתף פעולה ולהבטיח כי העיר והסביבה יהיו נקיים בחג האביב. כולנו תפילה כי השנה נזכה לשבת יחדיו סביב שולחן הסדר – החטופים ומשפחותיהם, חיילות וחיילים וגיבורינו שנפצעו במלחמה וכל עם ישראל

ההכנות לקראת חג הפסח הממשמש ובא כבר החלו, ובימים אלה העירייה מפרסמת הנחיות לציבור התושבים, תוך בקשה לשיתוף פעולה, הגברת המודעות לערכי סביבה ושמירה על סביבה נקייה ומטופחת בכל העיר. כבכל השנים, גם השנה הציבור מתבקש להקדים ולטפל בגזם, בגרוטאות ובפסולת המוצקה ולפנות אותם כבר כעת, בהתאם לימי ההוצאה באזורי המגורים. להלן ימי ההוצאה בפרישה עירונית:

 

רבעים יום הוצאת גזם
י"א, י"ב, ט"ו, ט"ז, י"ז ראשון
א', י', י"ג, סיטי, מע"ר דרום שני
ג', ד', ו', ט', מרינה, הקריה שלישי
ב', ה', ז', ח' רביעי

 

ההנחיות הנ"ל נכונות לכל סוגי הפסולת והאשפה: פסולת ביתית, פסולת בנייה ושיפוצים, גרוטאות, ריהוט ופריטים אחרים. לגבי פסולת בנייה ושיפוצים, ניתן לפנות למינהלת הרובע לקבלת באלות או באמצעות סריקת ברקוד בפרסומי העירייה.

במינהל התפעול מציינים כי הם תגברו את העובדים גם בשעות עבודה וגם לשעות הלילה, על מנת להתמודד עם היקפי הפסולת וכדי להבטיח שניכנס לחג הפסח בסביבת מגורים נקייה.

 זכרו:

  • חל איסור להשליך פסולת מחוץ לפחי האשפה.
  • אין להשליך פסולת בנייה ברשות הרבים אלא רק באתרים מורשים.

לקבלת באלות לפינוי פסולת בנייה, יש לפנות למינהלת הרובע.

  • ביעור חמץ – אין להבעיר בפחי אשפה ובסמוך אליהם אלא רק בשטחים פתוחים או בכלי אצירה. לאחר ההבערה יש לכבות באמצעות מים ולהשגיח בכל מהלך הבעירה. יש לשרוף רק לחם ללא שקיות על מנת למנוע זיהום אוויר.
  • תרומת חפצים – ככל שיש ברשותכם חפצים אותם תרצו לתרום לעמותות ולארגונים השונים, תוכלו לעשות זאת באמצעות האתר העירוני. באתר תמצאו את רשימת הגופים שיקבלו מכם את תרומותיכם.

את כל הפרטים על ימי הוצאת הגזם והמקומות אליהם ניתן להביא חפצים ופריטים לשימוש חוזר, ניתן לקבל באתר העירייה ובפרסומים באמצעי התקשורת.

המוקד העירוני 106 – עומד לשירותכם 24 שעות ביממה! חג שמח וכשר!

הצטרפו לחדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות עיריית אשדוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן