מבזקים
אחים זנו דגים קוראים להחזרת פילה סלמון אטלנטי טרי אור יהודה: רחוב הכלנית הצפוני הפך לדו־סטרי מכניסים קצב לחיים: המחזור החדש של ״קצב החיים״ נפתח בטרמולו נתניה נתיבות: משאית פגעה בעמוד חשמל ברחוב רבי עקיבא הרצליה: תושבים דיווחו על ריח שריפה חריף ברחבי העיר ירושלים: אפיפן הציל את חייה של ילדה בת 7 נתיבות: שלושה פועלים נפלו מגובה של כ־8 מטרים; אחד מהם במצב קשה באר שבע: ילדה בת 6 פונתה במצב בינוני לאחר שככל הנראה נעקצה בידי עקרב צהוב נס ציונה: אפיפן הציל את חייה של צעירה רגישה לאגוזים לוד: חובש איחוד הצלה הציל תינוקת בת 8 חודשים תחזית חמישי: גשם מקומי בצפון וירידה קלה בטמפרטורות מחוץ לבית הנשיא בירושלים: מאות צעירים צפויים להפגין בדרישה לממשלת אחדות מתקני משחק חדשים וגם מתחם אוכל: השינוי שמתכננים בפארק אריק איינשטיין ברמלה אושר רובע הנרקיסים בדימונה: 1,060 דירות ומלון בן 250 חדרים בדרך למרות צו הסגירה: עוד חמישה שב"חים אותרו במתחם בבית חנינא, וחלקו נהרס כמעט 10,000 דירות מתוכננות בקריית גת, אבל רק מתחם אחד מסומן בביצוע: מה קורה בשכונות הוותיקות? "גם פעם אחת היא יותר מדי": רחובות יוצאת למאבק באלימות כלפי נשים אחרי יותר משלוש שנים: הבשורה שחיכו לה תושבים בהרצליה ההנחה המטעה, השעון שסופר לאחור והחיוב המיותר: האזהרה לקראת מבצעי נובמבר חדש ברחובות: ילדים יוכלו לקבל טיפולים מורכבים בלי להגיע לבית החולים

הרכב מוזיקלי של נגנים וזמרים על הרצף האוטיסטי במפגש במרכז האקדמי לוינסקי־וינגייט

אנסמבל "כלים שלובים", הרכב ייצוגי הפועל במסגרת תוכנית לימודי מוזיקה למוזיקאים עם מוגבלות במחלקה למוזיקה באוניברסיטת בר אילן.  התוכנית בהובלת אקים ישראל, אוניברסיטת בר-אילן ובתמיכת משרד הרווחה- מנהל מוגבלויות. מדובר בתוכנית המאפשרת למוזיקאים עם מוגבלות להתפתח בתחום המוזיקה במוסד אקדמי וגם משמשת עבורם כתעסוקה בסיום התוכנית.

הרכב מוזיקלי של שישה זמרים ונגנים שנמצאים על הרצף האוטיסטי הגיעו ביום רביעי,  למפגש עם סטודנטים בפקולטה לחינוך מוזיקלי במרכז האקדמי לוינסקי־וינגייט לרגל ציון יום המודעות העולמי לאוטיזם.

אנסמבל "כלים שלובים", הרכב ייצוגי הפועל במסגרת תוכנית לימודי מוזיקה למוזיקאים עם מוגבלות במחלקה למוזיקה באוניברסיטת בר אילן.  התוכנית בהובלת אקים ישראל, אוניברסיטת בר-אילן ובתמיכת משרד הרווחה- מנהל מוגבלויות. מדובר בתוכנית המאפשרת למוזיקאים עם מוגבלות להתפתח בתחום המוזיקה במוסד אקדמי וגם משמשת עבורם כתעסוקה בסיום התוכנית.

במסגרת המפגש היום ההרכב ניגן ושר שירים ישראליים ולועזיים מז'אנרי ם של רוק  וג'אז. ההופעה היום היא חלק מסדרת מופעים של ההרכב ברחבי הארץ.

האירוע התקיים במסגרת סדרת אירועי "רביעי בלוינסקי", המאורגנת על ידי הפקולטה לחינוך מוזיקלי במרכז האקדמי לוינסקי־וינגייט וכוללת מגוון תכנים אקדמיים וביצועיים, הנוגעים לחקר המוזיקה והחינוך המוזיקלי. כל אירוע בסדרה משלב דברי הסבר וקונצרטים חיים של מיטב האומנים המבצעים בארץ ובחו"ל, המשתרעים על קשת רחבה של סגנונות – החל מתלמידים מצטיינים במגמות מוזיקה, ועד נגנים במיטב התזמורות בישראל. הרפרטואר המבוצע מגוון גם הוא, וכולל מוזיקה קלסית, ג'ז, מוזיקה ערבית קלסית ומוזיקת רוק.

הצטרפו לחדשות תרבות, בילוי ופנאי בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: המרכז האקדמי לוינסקי־וינגייט

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של כל הארץ

לחצו כאן
דילוג לתוכן