מבזקים
דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע?

שימו לב לתמרור החדש שהוצב במודיעין!

שימו לב לתמרור החדש. לאחרונה אישרה ועדת התנועה בעירייה, סימון חניות לנכים בשילוט המיועד לרכבים עם מעלון או מתקן הרמה בלבד, בדגש על מקומות מרכזיים או בסמוך למוסדות ציבור. החניות מסומנות בהתאם להנחיית מינהל תכנון ופיתוח תשתיות במשרד התחבורה. 

שימו לב לתמרור החדש. לאחרונה אישרה ועדת התנועה בעירייה, סימון חניות לנכים בשילוט המיועד לרכבים עם מעלון או מתקן הרמה בלבד, בדגש על מקומות מרכזיים או בסמוך למוסדות ציבור. החניות מסומנות בהתאם להנחיית מינהל תכנון ופיתוח תשתיות במשרד התחבורה. 

נכון לעכשיו סומנו חמש מקומות חנייה לרכב בעל מתקן הרמה או מעלון, במספר מיקומים בעיר – חניית רכבת פאתי מודיעין, חנייה ברחוב שדרות החשמונאים ליד רכבת מרכז, פארק המים רעות ובית יד לבנים.

בתקופה הקרובה יסומנו שלוש חניות נוספות בתמרור הזה – ליד בניין העירייה, ובחנייה בבריכה העירונית ברחוב עמק זבולון.

מהעירייה נמסר כי מתקיימת אכיפה מוגברת, וכי הקנס בגין חנייה של רכב ללא מעלון או מתקן הרמה עומד על סכום גבוה של אלף שקלים בהתאם לחוק. יש לשים לב, כי גם רכב בעל תו נכה לא יכול לחנות בחניות אלו, אם אין בו מתקן הרמה או מעלון. 

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית מודיעין מכבים-רעות

דילוג לתוכן