עובדי אגף תנופ"ה בעיריית אור יהודה בראשות מירה קהלני עובדים מסביב לשעון במהלך השבועות האחרונים כדי לנקות ולהכין את העיר לחג עם שלל משימות לניקוי וטיפוח העיר. מהנתונים עולה כי בחמשת השבועות האחרונים פונו לא פחות מ-2,863 טון של אשפה ביתית.

האשפה הביתית באור יהודה נאספת מדי יום ובימים שלקראת החג מתוגברת עבודת האיסוף עוד יותר על רקע ההכנות של התושבים לחג. במקביל, עובדי האגף נערכים לקיים עבודות ליליות לפני ואחרי החג כדי לשמור על המרחב הציבורי נקי מפסולת. כמו כן, מתקיימים פינויים מוגברים של גזם וגרוטאות על רקע המדיניות העירונית להשאיר את ימי ההוצאה הרגילים במיוחד בימים שלקראת חג הפסח.
כך עולה מהנתונים כי נערמו מתחילת מרץ 647 טון של גזם וגרוטאות, כל זאת כחלק מהעובדה שבבתים מתקיימים בתקופה הזו ניקיונות ומפונה פסולת שאינה נדרשת עוד.
מעבר לעבודת הפינוי, עובדי אגף תנופ"ה עומלים בשבועות האחרונים על ניקיונות נמרצים של המרחב הציבורי. בין השאר נשטפות כל הגינות והפארקים באופן תכוף כדי לדאוג לכך שילדי העיר יוכלו ליהנות ממרחבים נקיים. כמו כן, נשטפים השווקים ואיזורי המסחר, הכניסות לבתי הכנסת וכלל המרחבים הפתוחים. במקביל, מבוצעות עבודות שתילה רבות של הערוגות ברחבי העיר יחד עם עבודות צביעה וכן הדברה על רקע העובדה שכבר בתקופה הזו מגיעה עונתם של היתושים.

בתקופה הזו מתקיימת עבודה משמעותית גם של הפיקוח העירוני, כשאחת המשימות הבולטות היא לדאוג שבבניינים המתאכלסים, בעיקר בבית בפארק, ייאכף פינוי פסולת הבניין למרחב הציבורי. עד כה בוצעו דוחות רבים למי שעל אף ההנחיות הברורות של העירייה ממשיך לעבור על חוק העזר העירוני. כמו כן, מתבצעת אכיפה בלתי מתפשרת כנגד מי שמוציא גזם וגרוטאות שלא ביום ההוצאה.
ליאת שוחט, ראש עיריית אור יהודה, מציינת: "עובדי אגף תנופ"ה עובדים סביב השעון כדי לדאוג לכך שהעיר שלנו תהיה נקיה ומצוחצחת, כשהם מסתייעים בפיקוח העירוני שדואג לאכיפה. אני שמחה לראות את שיתוף הפעולה של התושבים ששומרים על הניקיון ומסייעים לנו במלאכה. זו הזדמנות להודות לכל מי שעושה במלאכה כדי לשמור על אור יהודה נקיה".
◼️ הצטרפו לחדשות אור יהודה בווטסאפ לחצו כאן
◼️ הצטרפו לחדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









