מבזקים
מהומה בבימה תחת אש: 17 עצורים בהפגנה בלתי חוקית שפוזרה בזמן אזעקות דרמה באופקים: רכב התהפך בכיכר ירושלים, נהגת נפצעה בינוני בשל המצב הביטחוני: בוטלה הגעת הציבור למעמד ברכת הכהנים בכותל המערבי דרמה במקלט בתל אביב: חייו של בן 50 ניצלו לאחר שלקה בדום לב מכה אנושה לתעשיית הטילים האיראנית: צה"ל תקף את המתחם הפטרוכימי במאהשהר אשדוד: ילד בן 7 נפצע בגן משחקים ופונה לבית החולים נס ביריחו: שלוש ישראליות ופעוטה חולצו לאחר שנכנסו לעיר "כדי לנפוש" עד יום שני: מדיניות ההתגוננות של פיקוד העורף נותרה ללא שינוי הותר לפרסום: רס"ל גיא לודר נפל בקרב בדרום לבנון הר צורים: משפחה ממרכז הארץ חולצה לאחר שאיבדה דרכה ללא מים בפעם השלישית בפחות מיממה: שוב נפילות בגבעתיים, רמת גן, ראש העין ופתח תקווה יער המלאכים ליד קריית גת: רכב התהפך, צעיר נהרג ושניים נפצעו קשה מטח כבד נוסף למרכז: שוב פגיעות בתל אביב, רמת גן, פתח תקווה ובני ברק צו סגירה לעסק בהרצליה שבו נרצח גבר ונפצע קטין לילה של אזעקות ופגיעות: תל אביב, גבעתיים, רמת גן וראש העין תחת מטח טהרן תחת תקיפה: צה"ל פגע באתרי הגנה מרכזיים של המשטר מודיעין עילית: כתב אישום נגד שני צעירים בחשד שפעלו עבור איראן דובר צה"ל: "לא נעצור עד שנסיר את האיום; מחויבים לפירוק חיזבאללה מנשקו" חיפושים נרחבים אחר נעדר בסיכון שנראה לאחרונה באזור ירושלים כוננות חג: צה"ל מתגבר כוחות בכל הגזרות; שטחי אש רבים נסגרו למטיילים

תושב אשקלון נאשם בנהיגה פרועה ללא רישיון וללא ביטוח

לנאשם שלוש הרשעות פליליות קודמות בעבירות של החזקת סמים, סירוב לבדיקת סמים ותקיפה שגרמה לחבלה של ממש. התביעה הדגישה כי מדובר "בפצצה מתקתקת", ושהשארתו חופשי מהווה סכנה ברורה לציבור.

כתב אישום חמור הוגש השבוע נגד ויאצ'סלב נחמקין, בן 25 מאשקלון, בגין שורת עבירות תעבורה מסוכנות שביצע לכאורה, בהן נהיגה ללא רישיון, תחת השפעת סמים, ברכב שנאסר לשימוש – וכל זאת תוך מסירת זהות בדויה לשוטר.

לפי כתב האישום, בתאריך 15.4.2025 בשעה 15:49, נעצר הנאשם לבדיקה שגרתית ברחוב יצחק רבין באשקלון. במהלך הבדיקה התברר כי הוא מעולם לא הוציא רישיון נהיגה, כי רכבו נאסר לשימוש וכי פוליסת הביטוח אינה בתוקף. בנוסף, כשנדרש להזדהות, טען שאינו זוכר את מספר תעודת הזהות שלו, והזדהה בשם "איליה שלגין" תוך מסירת מען כוזב.

עוד עולה מהחומר, כי נחמקין סירב לתת דגימת שתן לאיתור סמים, מה שמעיד לפי התביעה על נהיגה בשכרות או תחת השפעת סמים מסוכנים. לדברי המשטרה, הוא נהג "ברכב בקלות ראש, תוך סיכון ממשי לחיי אדם בכביש".

לנאשם שלוש הרשעות פליליות קודמות בעבירות של החזקת סמים, סירוב לבדיקת סמים ותקיפה שגרמה לחבלה של ממש. התביעה הדגישה כי מדובר "בפצצה מתקתקת", ושהשארתו חופשי מהווה סכנה ברורה לציבור.

בבקשה שהוגשה לבית משפט השלום באשקלון ציינה התובעת, עו"ד נופר זונטג, כי לאור מסוכנותו של הנאשם, עברו הפלילי, וחומרת העבירות – יש להורות על מעצר בית מלא עד תום ההליכים, לצד פסילה מלאה מלהחזיק או לקבל רישיון נהיגה.

התביעה הסתמכה בפנייתה גם על פסיקות קודמות של בתי המשפט, בין היתר מהעליון, המדגישות כי נהיגה ללא רישיון או תחת השפעת חומרים מסוכנים כמוה כהחזקת "נשק קטלני" ללא הכשרה.

החלטת בית המשפט בעניין מעצרו של הנאשם – תימסר בימים הקרובים.

◼️ הצטרפו לחדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן