מבזקים
דיווח ראשוני: תקלה נרחבת ברשת החברתית פייסבוק כביש 35: רכב התהפך בתאונה קשה סמוך לברכיה, שני פצועים חולצו במצב בינוני פרסום ראשון: כתב אישום חמור נגד נהג מונית מאשקלון שביצע מעשים מגונים בנוסעת בינה מלאכותית בקלפי: מכפיל כוח אסטרטגי או סכנה לאמון הציבור? אבריאל בן דור בטור מיוחד מחווה מרגשת ומצמררת: נשקו האישי של רנ"ג איתמר אלוס ז"ל מאופקים הוענק לבני משפחתו סכנה לבריאות הציבור: משרד הבריאות מזהיר מפני שמן זית מזויף באמצע הרחוב, לאור יום: ירי באשדוד; בן 23 הובהל לבית החולים "תעשי פול גז": ילדה בת 14 מאור יהודה לקחה את הרכב של אמא שלה ויצאה לסיבוב מסוכן עם החברים נהגים, שימו לב: חסימה ושינוי זמני בהסדרי התנועה הלילה בכביש 200 אחרי 35 שנה: מהפכת הענק בהיכל התרבות של אור יהודה יוצאת לדרך המשטרה סגרה בבת אחת שישה בתי עסק בנגב מחשש שיהפכו למטרות ירי דירה בהנחה: אלפי משפחות מתחרות על דירה בכפר סבא, יהוד, מזכרת בתיה ואילת בת ים: בני נוער ממשפחות מילואים וכוחות הביטחון פתחו את הקיץ על הגלים אחרי יותר מ – 30 שנות יריבות: הבבא ברוך הגיע להילולה של משפחת איפרגן בנתיבות בירה, רוק וחגיגות 30: פסטיבל הבירה של מודיעין חוזר עם הג'ירפות ומרסדס בנד קריית גת בקזחסטן: העיר מציגה את עצמה לעולים פוטנציאליים ביריד עלייה ראשון מזה 11 שנים בבאר שבע מצאו דרך חדשה להילחם באלימות ברשת: הילדים עצמם הפכו לשומרי הסף של הוואטסאפ ראש העין הוכרה כיישוב זכאי לרישיון נשק אישי מבצע הצלה במעמקי אילת: אלמוג ענק במשקל 80 ק"ג הועבר למקום מבטחים קריית עקרון נערכת לקיץ: שולחנות עגולים למניעת אלימות בקרב בני נוער

דרמה באילת: תושבת העיר ירדה לרחוב כשהיא מחזיקה סכין מטבח, איימה על שכניה ותקפה שוטרים

לחשודה עבר פלילי הכולל הרשעות רבות, חלקן דומות לעבירות המיוחסות לה בתיק הנוכחי. העבירות המיוחסות לה: החזקת סכין שלא כדין, איומים, תקיפת שוטרים, הפרעה לשוטר בעת מילוי תפקידו.

תושבת אילת כבת 37 נעצרה השבוע, בשעת בוקר מוקדמת, לאחר שעל פי החשד ירדה לרחוב כשהיא מחזיקה סכין מטבח, איימה על שכנים ואף תקפה שוטרים בעת מעצרה.

המשטרה ביקשה להאריך את מעצרה בחמישה ימים, אך בית משפט השלום באילת האריך את מעצרה בשלושה ימים בלבד, תוך הוראה לבדיקה פסיכיאטרית ובדיקת רופא בעקבות טענותיה לפגיעה פיזית במעצר.

רקע: סכסוך שכנים ארוך שנים

בדיון שנערך ביום ראשון (13.4.2025) בבית משפט השלום באילת, סיפרה החשודה כי מדובר בסכסוך שכנים ממושך סביב מטרדי רעש מכלבים. לדבריה, השכנים מתחת לדירתה "מחורפנים", וכי היא חשה מאוימת מאחד מהם שעמד לטענתה עם מעדר בכניסה לבניין. "ירדתי עם סכין מטבח כדי להגן על עצמי. ידעתי למה אני יורדת איתה", אמרה בבית המשפט.

העבירות המיוחסות לה: החזקת סכין שלא כדין, איומים, תקיפת שוטרים, הפרעה לשוטר בעת מילוי תפקידו.

לחשודה עבר פלילי הכולל הרשעות רבות, חלקן דומות לעבירות המיוחסות לה בתיק הנוכחי.

במהלך הדיון, נציג המשטרה מאור אשכנזי הציג את תיק החקירה וטען כי מדובר באירוע חמור, במסגרתו החשודה תקפה גם עצורה אחרת וסוהרים בזמן שהותה בבית המעצר. הוא הוסיף כי נפתחה חקירה נוספת בגין תקיפת עצורה אחרת, אך החשודה טרם נחקרה בנושא זה.

סנגורה בדיון, טען כי מרשתו חשה מאוימת וביקשה להגן על עצמה. לדבריו, מדובר באירוע שמתרחש על רקע מטרדים מתמשכים מצד השכנים, וכי לא ברור כלל באיזה סכין מדובר, ייתכן כי מדובר בפריט קטן להגנה עצמית. הסנגור גם ביקש מבית המשפט לבדוק את תלונות העבר על הכלבים המהווים מטרד, וכן דרש לשלוח את החשודה לבדיקה פסיכיאטרית.

השופט ניר שנידרמן קיבל את עמדת המשטרה בחלקה, וקבע כי יש להאריך את מעצרה של החשודה בשלושה ימים, בדיקה פסיכיאטרית לחשודה, בדיקה רפואית בעקבות טענות לפגיעות פיזיות. לדבריו, "מהשיח הבלתי אמצעי שניהלתי עם החשודה עולה כי ככל הנראה היא סובלת מבעיות נפשיות כאלה ואחרות. תוך איזון בין הצורך בהגנה על שלום הציבור לבין זכויותיה החוקתיות של החשודה, מצאתי לנכון להאריך את מעצרה בשלושה ימים בלבד."

◼️ הצטרפו לחדשות אילת בווטסאפ  לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן