מבזקים
הכסף הקדוש אותר: כלי כסף בשווי 120 אלף שקל שנגנבו מבית כנסת בבני ברק נמצאו מוסתרים מודיעין מכבים רעות: כך מנסות לגרום ליותר נערות לבחור בהייטק כבר בחטיבת הביניים עשרות ואפילו מאות שקלים לכרטיס: איפה באמת כדאי לקנות כרטיסים למופעי הקיץ? דמי ההבראה בדרך לעלייה: מיליוני עובדים עשויים לקבל מאות שקלים נוספים בשנה אשקלון: פועל נפצע בינוני במהלך עבודתו ברחוב צה"ל 47 דוחות בשבוע: המבצע הדרמטי של עיריית מודיעין נגד עבירות שמטרידות את התושבים כך נראית העיר של 2050: תלמידי מודיעין הפתיעו עם חזון עתידני בתוך מיינקראפט יהוד מונוסון: אחרי שנים של מצוקת קבורה, עשרות חלקות ייפתחו למכירה לתושבי העיר נס וסטילה יופיעו בירושלים לבני נוער ממשפחות מילואימניקים: “רגע של שמחה בתוך התקופה הקשה” מאות בני נוער הסתערו על יריד התעסוקה בבת ים: כך הם מצאו עבודה כבר לקיץ הקרוב משקה ראשון על חשבון העירייה: תל אביב משיקה את "ותיקים על הבר" לבני 60+ העירו להם על הנהיגה – ונענו בדקירות: כתב אישום חמור נגד שני צעירים מבאר שבע 500 בעלי עסקים, AI וסטנד-אפ: כך נראתה ועידת העסקים הגדולה של אילת למרות המצב העולם מגיע לירושלים: 76 אתלטים מ – 29 מדינות יתחרו בגרנד סלאם הבינלאומי אשדוד מחשבת מסלול מחדש: העיר היחידה בישראל עם נבחרת מצוינות במתמטיקה כתב אישום נגד נהג מלוד שפגע למוות ברוכב קורקינט מחולון ונמלט – "חשבו שזה עמוד, ואז הבינו שמדובר באדם" אילת מסתכלת קדימה: 500 בעלי עסקים הגיעו לכנס שעסק בעתיד הכלכלה המקומית הארנונה בנס ציונה צפויה לעלות ב – 2027: כמה תשלמו יותר בכל חודש? לא רק מצוינות: המנהלת החדשה של בית הספר למחוננים במודיעין מביאה גם מבט רגשי עובדות מסרי לנקה ישולבו בניקיון בתי הספר במודיעין במסגרת פיילוט עירוני חדש

בני הנוער באור יהודה חגגו במימונוער המסורתית

בסמוך למחלקה הוקם אוהל שבו ישבו בני הנוער בפינות זולה מפנקות ונהנו ממוסיקה טובה ומהמאכלים המתוקים. במשך שעות טיגנו האימהות המתנדבות את המאכלים ובעיקר את המופלטות ואיפשרו לבני הנוער ליהנות ממטעמי החג.

עשרות בני נוער חגגו עם המופלטות, הספינג'ים ושלל המתוקים שהכינו להם המתנדבות מטעם אימהות למען נוער ע"ש עומריקי. ראש העיר, ליאת שוחט: "דוגמה נפלאה לרוח הקהילתית והחמה שמאפיינת את אור יהודה"

עשרות בני נוער מאור יהודה חגגו במימונוער, אירוע שמתקיים מדי שנה בהפקת מחלקת הנוער ב"נפגשים" בשיתוף עם אימהות למען נוער ע"ש עומריקי. באירוע, שהופק במעורבות של מועצת הנוער העירונית התפנקו בני הנוער ממופלטות, ספינג'ים ומאכלים מרוקאיים שהוכנו במהלך הערב על ידי האימהות המתנדבות אותן מובילה חגית נאווי עמבר.

בסמוך למחלקה הוקם אוהל שבו ישבו בני הנוער בפינות זולה מפנקות ונהנו ממוסיקה טובה ומהמאכלים המתוקים. במשך שעות טיגנו האימהות המתנדבות את המאכלים ובעיקר את המופלטות ואיפשרו לבני הנוער ליהנות ממטעמי החג.

ליאת שוחט, ראש עיריית אור יהודה, ציינה: "אירוע המימונוער הוא דוגמה נפלאה לרוח הקהילתית והחמה שמאפיינת את אור יהודה. שיתוף הפעולה בין בני הנוער לאימהות המתנדבות יוצר חיבור בין-דורי מרגש, שמחזק את תחושת השייכות והגאווה בעירנו. אני מודה לכל העוסקים במלאכה ומזמינה את בני הנוער שלנו להמשיך ולקחת חלק באירועים הקהילתיים הבאים".

הצטרפו לחדשות אור יהודה בווטסאפ  לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: "נפגשים" מרכזים קהילתיים

דילוג לתוכן