ירי זיקוקים ופציעתו של ילד כבן שמונה באצטדיון טדי: עם סיום פעולות החקירה נגד החשוד בשיגור פריט פירוטכני במהלך המשחק, הוגשה הבוקר הצהרת תובע לקראת כתב אישום על ידי פרקליטות מחוז ירושלים. בתום דיון, הורה בית משפט שלום על שחרורו בתנאים מגבילים. בכוונת המשטרה לערער על ההחלטה בשל חומרת המקרה שרק בנס לא הסתיים בפציעה חמורה יותר.
הבוקר, הוגשה במהלך דיון הארכת מעצר כנגד החשוד הראשון בתיקי חקירת אירועי האבוקות ופירוטכניקה שקדמו ובמהלך משחק הכדורגל שהתקיים בתחילת השבוע בירושלים, הצהרת תובע מטעם הפרקליטות מחוז ירושלים על הכוונה להגיש כבר בימים הקרובים נגדו את כתב האישום.
חשוד זה מעורב בשיגור זיקוק שגרם לפציעתו- כוויות דרגה 2 עפ"י גורמי הרפואה, בחזהו של ילד כבן 8 שנים, אוהד כדורגל שישב ביציע ממול, אשר פונה במהירות לטיפול רפואי בבית החולים.
באופן מהיר גם כן, פעלו בלשי תחנת מוריה של מרחב ציון לאיתורם של חשודים המעורבים בכך, ועד לתום המשחק ושריקת הסיום, נעצרו 2 חשודים בשיגור זיקוקים.
כבר ביום למחרת, הובא החשוד בפני בימ"ש שהורה לשחררו אולם, ערר שהוגש ע"י המשטרה התקבל בבימ"ש מחוזי החשוד נותר במעצר.
כאמור, הבוקר ואף על פי שגובשה תשתית ראייתית למעשיו המסוכנים באצטדיון בו שהו עשרות אלפי אוהדים, והגשת הצהרה על הכוונה להגיש כתב אישום, הורה בשנית בימ"ש שלום כי ניתן לשחררו בתנאים מגבילים.
כמו כן, נעדכן כי חקירת יתר המעורבים עודנה נמשכת.
אנו רואים בחומרה רבה כל מקרה אלימות ופגיעה בביטחון הציבור, בפרט כשזה מתרחש בתחומי מגרשי הספורט השונים תוך התעלמות מוחלטת של אותם פורעי חוק מאזהרות המשטרה בטרם אירוע הספורט. יחד עם זאת נדגיש, כי הטיפול בכל נושא האלימות בספורט הינו מאבק בו שותפים גורמים נוספים ורק הצבת מטרה זאת לנגד עיננו תאפשר חווית ספורט בטוחה בכל מגרש וכך העת.
הצטרפו לחדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








