מבזקים
דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע?

שר האוצר: תומכים בהשוואת שכר כלפי מטה בלבד

שר האוצר בצלאל סמוטריץ׳: “בשעה שהמשק כולו מתמודד עם לחצים תקציביים ואתגרים כלכליים, חובתנו המוסרית היא לשמש דוגמה אישית. דווקא עכשיו – כולנו נכנסים תחת האלונקה, כולם כולל כולם.”

היום תובא לדיון בוועדת השרים לחקיקה הצעת חוק להשוואת שכר בכירים במגזר הציבורי. שר האוצר בצלאל סמוטריץ’ מבהיר כי הנחה את נציגי משרדו לתמוך בהצעה אך ורק בתנאי אחד ברור: לא תהיה כל העלאת שכר – לא לראש הממשלה, לא לשרים, לא לחברי הכנסת ולא לאף בעל תפקיד ציבורי.

שר האוצר בצלאל סמוטריץ׳:
“בשעה שהמשק כולו מתמודד עם לחצים תקציביים ואתגרים כלכליים, חובתנו המוסרית היא לשמש דוגמה אישית. דווקא עכשיו – כולנו נכנסים תחת האלונקה, כולם כולל כולם.”

עוד הוסיף השר:
“יש מקום להשוואת שכר – אך כלפי מטה. הגיע הזמן לתקן את העיוותים הקיימים, ולדוגמה, לקצץ בשכרם של בעלי משכורות מופרזות כמו נשיא בית המשפט העליון, שמרוויח כיום מעל ל-120 אלף ש”ח בחודש. השוואת השכר כלפי מטה תאפשר גם קיצוץ נדרש בתקציב המדינה וגם שוויון ראוי בין בעלי התפקידים הבכירים.”

הצטרפו לחדשות אקטואליה ופוליטיקה ארצית ומקומית בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן