מבזקים
אישה בת 67 נפצעה באירוע אלימות ברחוב לופית באילת רחוב חדש במורדות ארנונה בירושלים נקרא על שמו של פרופ' יעקב נאמן משטרת ירושלים איתרה נהגת שתיעדה את עצמה עם פעוטה על רגליה: "תנהגי, תנהגי" איים בקרש על מתדלק ברהט, לקח 700 שקל ונמלט: כתב אישום נגד תושב העיר "כמה שרצת מהר, לא השארת אף אחד מאחור": גן יבנה תרוץ שוב לזכר רס"ן אופק אהרון ירושלים: 31 אישומים בפרשת ה־9.3 מיליון שקל מהביטוח הלאומי התחילה כקבוצת תיאטרון אחת: התוכנית מראשון לציון שהפכה למודל עירוני וזכתה באות שר החינוך יש לכם גג? הוא יכול לייצר לכם כסף – ויש סיבה לבדוק את זה לפני סוף 2026 100 יחידות אירוח בדרך לרמת הנגב: המגרש שווק בכ – 15 מיליון שקל הכיר בן 13 דרך Bump: הצהרת תובע נגד בן 20 מחולון בחשד לעבירת מין לקראת יום כיפור בלוד: העירייה הגיעה לבתי בעלי סוסים ומזהירה מאכיפה מוגברת "קליטה רציפה היא תשתית חיונית": למה ראש העיר אשקלון פנה למנכ"ל פלאפון? בלעה משחק והתקשתה לנשום: הפעולה המהירה שהצילה פעוטה בבני ברק 20 אלף מקומות ויותר ממיליארד שקל: הארנה L2 בלוד יצאה למכרז "אתה מת היום": הוויכוח בחוף פולג בנתניה שהסתיים בדקירת קטין נטע ברזילי מגיעה לאופקים: כל הפרטים על פסטיבל בירת הגיבורים אשקלון מרחיבה את התוכנית שנועדה לחזק את השפה של ילדי הגנים העיר העתיקה בבאר שבע הופכת למסיבה: שני לילות של מוזיקה, אוכל ואלכוהול – בחינם תל אביב: מאגר תת-קרקעי חדש נועד לצמצם הצפות בחורף מכיתה א' ועד ו': 144 תלמידים חזרו ללימודים בתלמוד התורה באור יהודה

צעירים מארה"ב, אוסטרליה, קנדה ואנגליה השתתפו בסמינר "היום שאחרי התכנית" של ארגון מסע

ארגון מסע נוסד בשנת 2004 והוא הפלטפורמה המובילה את עולם התוכניות הארוכות בישראל עבור צעירים יהודים מהתפוצות. מאז היווסדו השתתפו במסגרת 'מסע' מעל 160,000 יהודים צעירים (18–30) מלמעלה מ–60 מדינות בעולם, כאשר היעד הוא הבאת 12,000 צעירים יהודים בשנה לתוכניות באורך סמסטר עד שנה בישראל.

עשרות יהודים צעירים מארה"ב, אוסטרליה, קנדה ואנגליה השתתפו הבוקר בסמינר "היום שאחרי התכנית" של ארגון מסע והגיעו לחלק האחרון של הסמינר בו קיבלו סיוע למציאת עבודה עם כלים משמעותיים בעולמות הקריירה

באוגוסט 2024 הגיעו קבוצה של 36 צעירים בגילאי 23 – 35 להתנדב בארץ למשך 10 חודשים מטעם תכנית של מסע. במסגרת התכנית הם מתנדבים בהוראת אנגלית בבתי ספר בארץ בשלושה מוקדים: ירושלים, נתניה וחיפה. הם הגיעו לכאן בסוף אוגוסט ומסיימים את התכנית בסוף חודש יוני. רבים מהם יעשו עלייה.

הצעירים לא דוברי עברית שוטפת למרות שחלקם חלקם למדו קצת עברית באולפן קצר של 3 חודשים, אך ברור לכולם שחלק מהעניין של עלייה לארץ זה התברגות בעבודות איכותיות וזה בדיוק מה שהם למדו היום כחלק מסוף התכנית.

בתכנית הם למדו להכין קורות חיים מדויקים, לבנות פרופיל לינקדאין איכותי ואפילו להתכונן לראיונות עבודה. למי שלא מכיר, לינקדאין היא רשת חברתית-מקצועית שנועדה בין היתר למצוא את דריסת הרגל הראשונה בהייטק ובתעשייה בכלל וכיום היא מונה בישראל יותר מ3 מיליון ישראלים ויותר ממיליארד משתמשים בעולם.

את הרצאת הלינקדאין העביר אבי צדקה הבעלים של “דוקטור לינקדאין”, מחלוצי הלינקדאין בישראל וההרצאה הייתה תוך ליווי ובניית פרופיל הלינקדאין, צעד אחר צעד, במטרה להשיג את הפרופיל שיעבוד בצורה הכי טובה למשתמש, בין אם זה בשביל מציאת האתגר הבא בקריירה, או תחזוק הפרופיל למען יצירת נטוורקינג שימשיך עם המשתמש בעתיד. ההרצאה נערכה במלון אברהם הוסטל בתל אביב.

ארגון מסע נוסד בשנת 2004 והוא הפלטפורמה המובילה את עולם התוכניות הארוכות בישראל עבור צעירים יהודים מהתפוצות. מאז היווסדו השתתפו במסגרת 'מסע' מעל 160,000 יהודים צעירים (18–30) מלמעלה מ–60 מדינות בעולם, כאשר היעד הוא הבאת 12,000 צעירים יהודים בשנה לתוכניות באורך סמסטר עד שנה בישראל.

תוכנית הדגל של הפרויקט אשר נוסד בהשראתו של ראש ממשלת ישראל בנימין נתניהו, היא התוכנית להגדלת הפוטנציאל האנושי בתחום הסייבר, אשר אושרה בהחלטת ממשלה בשנת 2015.

הצטרפו לחדשות חינוך ואקדמיה  בווטסאפ לחצו כאן

 

 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארגון מסע

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של כל הארץ

לחצו כאן
דילוג לתוכן