מבזקים
תאונת דרכים בכביש 465: חמישה נפגעים פונו לבית החולים שיבא בתל השומר חוגגים שבועות ברחובות: שוק איכרים קהילתי למען חקלאי העוטף והצפון פשיטה ברמלה: נחשף "מפעל גורים" פיראטי בדירת מגורים; 13 כלבי פודל חולצו מהזנחה קשה ערב היסטורי באשדוד: נחנך המועדון השני בעולם למתנדבים עם צרכים מיוחדים אירוע אלימות חריג בבית ספר ביפו: נערה נפגעה "יברכך ה' וישמרך": המורה מאשדוד שריגשה את הורי ותלמידי "נוף ים" נתניה: בן שנה נכווה ממים רותחים – מצבו בינוני רמלה: פקח השיטור העירוני נדרס במהלך תפקידו; ראש העיר ביקר בבית החולים יום המוזאונים הבינלאומי: עשרות מוזאונים ייפתחו בחינם 15 שנה למרוץ – וגבעת שמואל שברה שיא השתתפות האב תחבורתי חדש בדרך לבאר שבע צפון שוטר פלסטיני ופעיל דאעש נעצרו בחשד שתכננו פיגועים תלמידי גבעת שמואל יצאו למסע זהות מרגש בהר הרצל לקראת הדרבי התל אביבי: אלו הרחובות שייסגרו סביב בלומפילד עמק הצבאים יישאר סגור: המחלה מתקרבת לירושלים כדורגל הנשים בירושלים בשיא: קטמון אלופת המדינה התפרצות מחלת הפה והטלפיים: חי בר יטבתה וחי בר כרמל נסגרים למבקרים – אין קשר למזנון יטבתה פוענח רצח בנימין ימנו זלקה ז"ל; המלצה לכתבי אישום נגד 19 קטינים מתוק וגם בריא: הטוויסט של חברת "אחוה" לשולחן חג השבועות שיבושים ברכבת הקלה: חפץ חשוד בפתח תקווה; אין שירות בתחנות העיר

רמלה נפרדים בהערכה: מפגש פרידה מרגש מהמנכ"ל רונן עזריה

גם סגני ראש העיר נשאו דברי ברכה, שיבחו את רוח השותפות שגילם רונן לאורך שנות כהונתו, והודו לו על שיתוף הפעולה, האוזן הקשבת והמנהיגות האנושית שהפגין.

בספרייה העירונית ברמלה התקיים מפגש פרידה מרגש מהמנכ"ל היוצא רונן עזריה, שסיים שמונה שנות כהונה כמנכ"ל עיריית רמלה, לאחר למעלה משלושה עשורים של שירות ציבורי. באירוע השתתפו ראש העיר מיכאל וידל, סגניו, מנהלי המנגנון העירוני, וכן בני משפחתו של רונן – רעייתו והוריו.

ראש העיר עמד בדבריו על עשור של שותפות אמת, אמון הדדי ומחויבות לעיר ותושביה. הוא שיבח את תרומתו העצומה של רונן לקידום תהליכי פיתוח עירוניים, בהם התוכנית האסטרטגית "רמלה 2030", הקמת שכונת נאות שמיר, קידום מוסדות חינוך ותשתיות, והתחדשות עירונית רחבת היקף. לדבריו, רונן ניהל את העירייה במקצועיות, בשקט ובנחישות, עם ראייה כוללת ורגישות לפרטים.

גם סגני ראש העיר נשאו דברי ברכה, שיבחו את רוח השותפות שגילם רונן לאורך שנות כהונתו, והודו לו על שיתוף הפעולה, האוזן הקשבת והמנהיגות האנושית שהפגין.

 

במרכז הערב הוצג קטע מרגש ומיוחד שהוכן למפגש של תיאטרון רמלה – מוסד תרבות שהפך לשם דבר בעיר, שרונן היה בין מקימיו ותומכיו המרכזיים לאורך השנים. אנשי התיאטרון הודו לו על האמונה והעידוד שהעניק להם, ועל תרומתו לקידום התרבות בעיר.

בדבריו, הודה רונן בהתרגשות לעובדי העירייה ולראש העיר על שותפות הדרך והאמון. רגע מיוחד נרשם כשבחר להקדיש תודה חמה לרעייתו ולילדיו על הסבלנות, התמיכה והאהבה – במיוחד בשנים בהן שהה שעות רבות מחוץ לבית והשיב לפניות תושבים גם בשעות לא שגרתיות. הוא הודה גם להוריו, שהשתתפו במפגש, על הערכים שנטעו בו – אהבת האדם, הארץ והעשייה הציבורית.
רונן הביע תחושת סיפוק וסיום פרק משמעותי, אך הדגיש כי ימשיך ללוות את עשיית העיר גם בהמשך – הן בתפקידו כיו"ר תאגיד המים "תמר" והן דרך תרומתו מניסיונו העשיר לפיתוחה של רמלה בעתיד.

הפרידה מהמנכ"ל לוותה בהתרגשות רבה מצד הנוכחים – על הדרך, התרומה והאישיות שהשפיעה כל כך על דמותה של רמלה בשנים האחרונות.

הצטרפו לחדשות רמלה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות עיריית רמלה

דילוג לתוכן