מבזקים
השירות החדש בערד שיגיע עד הבית של הקשישים חיילת וצעיר מאופקים נאשמים בסחר במחסניות צה"ל אור יהודה: הערב שיחזיר את כולם לאותם רגעים רחובות מחזירה את “רוכבים עצמאות” – והשנה עם מסר שלא יישכח כך כמעט הפכו קרקעות בראשון לציון למלכודת כלכלית ירושלים מתפוצצת מאירועים: כך תחגוג הבירה את יום העצמאות חברת החשמל מוחקת ריביות ועמלות: חלון הזדמנויות מוגבל לבעלי חוב הרצליה: גולש נסחף בים סוער – וחולץ ברגע האחרון לפני יום הזיכרון: כך גבעת שמואל מחבקת את המשפחות ירושלים: המשטרה סיכלה אירוע בחירות של הסהר האדום במזרח העיר אילת נחשפת מחדש: העולם שמתחת למים מגיע אליכם למסך מה הצית את השריפה במנזר הארמני בעיר העתיקה בירושלים? איכילוב ואמזון חוברות: מהפכת ה – AI הרפואי יוצאת לדרך רז שגיא מציב קו אדום: תחנת ניטור עצמאית במאבק נגד תחנת הכוח אשדוד מתגייסת ברגעים הקשים: ליווי צמוד למשפחה שאיבדה את יקירה זה הרגע שכולם יחכו לו ביום הזיכרון ברמת גן מהפך של הרגע האחרון בשוהם – וזה מה שיקרה בעצמאות התוכנית בתל אביב השתנתה – וזה ישפיע על חגיגות העצמאות עצמאות בטיילת: אילת תחגוג 78 למדינה עם אמנים מקומיים והרקדות ענק רהט: פועל נפצע בעבודה והובהל לתחנת מד״א

ההרוג בהתנגשות הסירות באילת: יצחק אילוז, בן 21, נשוי ואב לילד מהצפון

יצחק אילוז מטבריה, צעיר בן 21, נשוי ואב לילדה הוא ההרוג באסון שהתרחש הערב [רביעי] באילת. אשתו הייתה איתו על הסירה.

יצחק אילוז מטבריה, צעיר בן 21, נשוי ואב לילדה הוא ההרוג באסון שהתרחש הערב [רביעי] באילת. אשתו הייתה איתו על הסירה.

מבית החולים המקומי נמסר: לבית החולים יוספטל מקבוצת כללית פונו לפני זמן קצר 11 פצועים בעקבות תאונת שייט. אחד מהפצועים מוגדר בינוני, והשאר במצב קל. כלל הפצועים מטופלים בשעה זו בחדר המיון של בית החולים.

מיד לאחר הדיווח על התאונה הימית הגיעו צוותי כיבוי והצלה לאזור התקרית ויצאו לנקודת התאונה הימית עם סירה של מד״א, פראמדיק וכוח משטרה. הכוח המשותף ביצע סריקה אחר מעורבים נוספים, במטרה לוודא שכולם מקבלים טיפול ומוצאים מהמים.

חובשים ופראמדיקים של מד"א קבעו את מותו של הצעיר, בנוסף העניקו טיפול רפואי ופינו לבית החולים יוספטל 9 נפגעים בהם 2 במצב בינוני והשאר חרדה וקל.

חובש רפואת חירום במד"א אלי וקנין סיפר: 

"הייתי עם אישתי והילדים בסמוך למקום האירוע. הסירות שהיו במקום חילצו אלינו את הגבר אך פציעתו הייתה קשה ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו. בנוסף, טיפלנו ב2 גברים במצב בינוני בהם גבר כבן 40 עם חבלה בחזה ובבטן וגבר כבן 40 עם חבלה קשה בכף הרגל במקום האירוע טיפלנו ב7 נפגעים נוספים והם פונו במהירות לבית החולים שמצבם מוגדר קל ".

 

◼️ הצטרפו לחדשות אילת בווטסאפ  לחצו כאן

צילום: תיעוד מבצעי מד"א | כבאות והצלה אילת

דילוג לתוכן