מבזקים
רחוב חדש במורדות ארנונה בירושלים נקרא על שמו של פרופ' יעקב נאמן משטרת ירושלים איתרה נהגת שתיעדה את עצמה עם פעוטה על רגליה: "תנהגי, תנהגי" איים בקרש על מתדלק ברהט, לקח 700 שקל ונמלט: כתב אישום נגד תושב העיר "כמה שרצת מהר, לא השארת אף אחד מאחור": גן יבנה תרוץ שוב לזכר רס"ן אופק אהרון ירושלים: 31 אישומים בפרשת ה־9.3 מיליון שקל מהביטוח הלאומי התחילה כקבוצת תיאטרון אחת: התוכנית מראשון לציון שהפכה למודל עירוני וזכתה באות שר החינוך יש לכם גג? הוא יכול לייצר לכם כסף – ויש סיבה לבדוק את זה לפני סוף 2026 100 יחידות אירוח בדרך לרמת הנגב: המגרש שווק בכ – 15 מיליון שקל הכיר בן 13 דרך Bump: הצהרת תובע נגד בן 20 מחולון בחשד לעבירת מין לקראת יום כיפור בלוד: העירייה הגיעה לבתי בעלי סוסים ומזהירה מאכיפה מוגברת "קליטה רציפה היא תשתית חיונית": למה ראש העיר אשקלון פנה למנכ"ל פלאפון? בלעה משחק והתקשתה לנשום: הפעולה המהירה שהצילה פעוטה בבני ברק 20 אלף מקומות ויותר ממיליארד שקל: הארנה L2 בלוד יצאה למכרז "אתה מת היום": הוויכוח בחוף פולג בנתניה שהסתיים בדקירת קטין נטע ברזילי מגיעה לאופקים: כל הפרטים על פסטיבל בירת הגיבורים אשקלון מרחיבה את התוכנית שנועדה לחזק את השפה של ילדי הגנים העיר העתיקה בבאר שבע הופכת למסיבה: שני לילות של מוזיקה, אוכל ואלכוהול – בחינם תל אביב: מאגר תת-קרקעי חדש נועד לצמצם הצפות בחורף מכיתה א' ועד ו': 144 תלמידים חזרו ללימודים בתלמוד התורה באור יהודה פריצה לבית קפה בתל אביב בראש השנה: 700 שקל נגנבו, תושב רמת גן נאשם

דברי ראש הממשלה בפתח ישיבת הממשלה

אני יכול להגיד שאני כראש ממשלה אישרתי הרבה מבצעים, הרבה פעולות, הרבה צירים שחיפשנו כדי לדעת מה קרה להם ולהביא אותם הביתה, ככל שהבנו שהם נפלו בקרב הזה.

״אני בא עכשיו ממשפחתו של רס"ל צביקה פלדמן ז"ל, לוחם שריון, שנפל בקרב בסולטאן יעקב לפני 43 שנים. ב-43 שנים האלה צביקה היה בגדר נעדר, ואם אתם זוכרים, היו שניים מחבריו גם כן: זכריה באומל ז"ל ויהודה כץ. אנחנו פעלנו במשך שנים כדי להחזיר אותם.

אני יכול להגיד שאני כראש ממשלה אישרתי הרבה מבצעים, הרבה פעולות, הרבה צירים שחיפשנו כדי לדעת מה קרה להם ולהביא אותם הביתה, ככל שהבנו שהם נפלו בקרב הזה.

הדבר הזה היה כרוך במאמצים גדולים, גם של צה"ל, של המוסד, לעיתים של השב"כ. היום באתי למשפחה, לאחות ענת, לאחים שלומי ואיציק. ברגע מאוד מרגש, סיפרתי להם שאחרי מבצע נועז, של המוסד וצה"ל, מדינת ישראל החזירה את צביקה פלדמן הביתה. הייתה התרגשות גדולה מאוד.

אחד האחים הזכיר לי שלפני עשרות שנים פגשתי את ההורים זכרם לברכה, שלא זכו להגיע לרגע הזה, אברהם ופנינה ז"ל. ואמרתי להם, זה היה פה בגן הוורדים: 'אני מתחייב בפניכם – מדינת ישראל תחזיר אותו הביתה. אני אחזיר אותו הביתה'. ועמדנו בהבטחה הזאת.

ואני אומר לכם היום שאנחנו עובדים להחזיר גם את יהודה כץ ואת כל חטופינו ואת כל נעדרינו. זו לא אמירה מהשפה אל החוץ, זה מאמץ כביר של כל גורמי הביטחון והמודיעין של ישראל.

אני רוצה להודות במיוחד גם למתאם פעולות השו"ן במשרד ראש הממשלה, גל הירש, שעושה עבודה נפלאה, וברוך השם עשינו את זה. אנחנו יכולים להגיד: 'ושבו מארץ אויב, ושבו בנים אל גבולם'".

 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון, לע"מ

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של יבנה

לחצו כאן
דילוג לתוכן