מבזקים
לקראת הסלמה? צה"ל מתגבר כוחות באופן נרחב בגזרת הצפון דרמה בירושלים: חובשי "איחוד הצלה" הצילו את חייו של בן 3 הושלם מבצע "לביאות המפרץ": מאות ישראלים חולצו מאיחוד האמירויות טרגדיה בבאר שבע: אישה בת 36 אותרה ללא רוח חיים בביתה מבצע "שאגת הארי": עשרות מיגוניות חדשות הוצבו ברחבי לוד התראה מטאורולוגית בישראל "חיים שנגדעו ברגע אחד": נס ציונה נפרדת מגאיה אורן ז"ל, תלמידת התיכון שנהרגה ברחובות לא יתקיימו לימודים ברמת גן בשבוע הבא ראש עיריית גבעת שמואל,יוסי ברודני, לתושבים: "אל תתנו לשגרה להטעות אתכם – המלחמה עדיין כאן" שר החינוך להורי התלמידים: "ביטחון ילדינו מעל הכל – מרבית מוסדות החינוך יישארו סגורים" מערכת החינוך ביבנה לא תיפתח ביום ראשון: הלמידה מרחוק תימשך השר אלי כהן בביקור בחמ"ל באשקלון: "צריכים עורף חזק" תחת מתקפת טילים מאיראן: יירוטים בשמי הדרום והשפלה, פצועה בדרך לממ"ד וגם: פגיעה ישירה בכברי ראש עיריית אשדוד: "לא נאפשר פתיחה של מערכת החינוך עד לשקט ביטחוני מלא" תזכורת מצילת חיים: מוקדי החירום והסיוע שחובה לשמור בשלוף ולהעביר לכל המשפחה בשורה למטופלות הפוריות: משרד הבריאות מאריך את ההנחיות ליחידות ה-IVF הלביאות של רמלה: צוותי החינוך שמחזיקים את העורף בחזית בשורה לנהגים בגוש דן: שיקוע רבין החדש ברמת גן נפתח הבוקר לתנועה דרמה בחניון בכפר סבא: פעוט ננעל ברכב במהלך קניות לשבת מיכאל וידל ביקר את המשפחות שפונו למודיעין: "האחריות שלנו היא להיות לצדכם במעשים"

בשורה חשובה לתושבי מזכרת בתיה החלה פריסת מוני החשמל החכמים

"פריסת המונים החכמים היא בשורה צרכנית חשובה שתבוא לידי ביטוי בחשבון החשמל של תושבי מזכרת בתיה ותחסוך להם עד 20% בחשבון החשמל

מהפכת החשמל שמוביל שר האנרגיה והתשתיות, אלי כהן, יחד עם חברת נגה וחברת החשמל, מאפשרת לכל צרכן לבחור מאיזה ספק הוא רוכש את החשמל. המהלך חוסך לכל משק בית מאות ואף אלפי שקלים בשנה, בהתאם להצעות המספקים, לאופי השימוש ולשעות צריכת החשמל.

פריסת המונים החכמים במועצה תאפשר לתושבים לקבל הנחות גבוהות יותר מספקי החשמל הפרטיים, זאת בשל העובדה כי ספקי החשמל יכולים לקרוא במדויק את צריכת החשמל. בנוסף, מונים חכמים מאפשרים התייעלות בשימוש בחשמל, שתחסוך גם היא כסף לתושבי המועצה.

שר האנרגיה והתשתיות, אלי כהן: "פריסת המונים החכמים היא בשורה צרכנית חשובה שתבוא לידי ביטוי בחשבון החשמל של תושבי מזכרת בתיה ותחסוך להם עד 20% בחשבון החשמל. החשמל הוא מוצר צריכה בסיסי בכל בית בישראל ואנו נעניק לכל הצרכנים הזדמנות שווה לבחור את ספק החשמל שלהן ולהוזיל את החשבון במאות ואף אלפי שקלים בשנה".

ראש המועצה מזכרת בתיה, גבי גאון: "מדובר בצעד משמעותי מאוד עבור תושבי מזכרת בתיה. השלמת פריסת המונים החכמים תאפשר לתושבים לחסוך בחשמל ולחסוך כסף".

מנכ"ל חברת החשמל, מאיר שפיגלר: "מדובר בבשורה ללקוחות החברה ולמשק החשמל. המונה החכם יספק מידע שוטף אודות צריכת החשמל, תקלות ברשת ועוד. הקידמה מטביעה את חותמה על יכולת חברת החשמל בשידרוג השרות, הגברת השקיפות והאצת התחרות שמהרגע הראשון חברת החשמל תמכה בה, ופעלה ליישם אותה. כך היה כאשר השר החליט להכניס לתחרות גם בעלי מונים מסורתיים וחברת החשמל נרתמה להוציא את ההחלטה לפועל.

הצטרפו לחדשות מזכרת בתיה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: מזכרת בתיה

דילוג לתוכן