חברת אזורים ליווינג המתמחה בשכירות ארוכת טווח וחברת דניה, מקבוצת לפידות קפיטל, חברת הבנייה והתשתיות של ישראל מודיעות היום, יום ג', 13/5 על הסכמות עקרוניות להתקשרות בהסכם קבלן להקמת פרויקט "נופי בן שמן" בלוד, שיכלול כ- 402 יחידות דיור.
פרויקט "נופי בן שמן" של חברת אזורים ליווינג יוקם בשכונה החדשה שנבנית בין מושב בן שמן לעיר לוד וצפוי לכלול כ-402 יחידות דיור, כאשר 336 יחידות דיור ייועדו להשכרה ארוכת טווח ו-66 יחידות דיור נוספות ישווקו למכירה בשוק החופשי. בנוסף לבנייני המגורים, יכלול הפרויקט גם מרתפי חניה, שטחי מסחר ותעסוקה בהיקף של כ-1,500 מ"ר, וכן מבנה ציבורי ל-2 כיתות גן שיימסרו לעיריית לוד. הסכם ליווי פיננסי לפרויקט צפוי להיחתם ברבעון או שניים הקרובים.
בהתאם להסכמות, חברת "דניה סיבוס" תשמש כקבלן הביצוע של הפרויקט, במחיר קבוע מראש בהיקף של כ-415 מיליון ש"ח בתוספת מע"מ. עבודות הבניה צפויות להימשך כ- 38 חודשים, עם תקופה נוספת של חודשיים עבור שלב המסירות. ההסכם כולל גם מנגנון בונוס בגובה 1.5 מיליון ש"ח, בגין עמידה בלוחות הזמנים.
פרויקט זה מתווסף לשורה ארוכה של פרויקטים אותם ביצעה ומבצעת דניה עבור אזורים, כדוגמת פרויקט 'MOMENT' בבית ים, פרויקט 'אזורי רחובות החדשה' ברחובות, פרויקט 'שכונת אגמים – דיור להשכרה' באשקלון, ועוד.
הצטרפו לחדשות לוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










