מבזקים
"לא ראיתי דבר כזה בארץ": סגן השר אלמוג כהן הצדיע לניהול החירום באשקלון – צפו בסרטון שר הביטחון באשדוד: "חוסן התושבים הוא המפתח ליכולת של צה"ל לנצח" הודעת דובר צה״ל בעקבות גל השמועות להתגברות הירי פיקוד העורף לאזרחים: החוסן שלכם חיוני לניצחון אשקלון: איים על שוטרים עם מסור – ובביתו נתפסו מאות גרמים של קנביס בצל המחסור בדם: אשקלון פתחה יום התרמה בבניין העירייה חוליית גנבי רכבים סוכלה בצפון ירושלים אזהרה לצרכנים: חשש לגלוטן בקמח עדשים וקמח חומוס שסומנו “ללא גלוטן” תרגיל חירום בנס ציונה: יחידות חילוץ יתאמנו בתרחיש נפילת טיל צמרת הסוכנות היהודית סיירה בראש העין: סיוע ותמיכה לתושבים שנפגעו מטילים 17 אתרי תקשורת חדשים יוקמו בבנימין: שר התקשורת בקרב חירום עם ראש המועצה נמל אשדוד מרחיב פעילותו: משרד התחבורה וחברת נמלי ישראל מקצים שטח תפעולי נוסף "סגירת חשבון" אלימה בירושלים: שני חשודים נעצרו לאחר שתקפו נהג אוטובוס בשני מקרים קריית מלאכי: מאות סלי מזון חולקו למשפחות הזקוקות לסיוע בתקופת החירום סוכלה הברחת כ-4.5 טונות של מוצרי חלב ללא פיקוח ממחלבה בחברון שיועדו לשיווק בישראל גם בימי חירום: כפר סבא ממשיכה בעבודות תחזוקה ושדרוג תשתיות תוך שמירה על בטיחות העובדים והתושבים יו״ר האופוזיציה ברחובות יניב מרקוביץ' קורא לשיפור שילוט ומידע על מקלטים ציבוריים נבלמה היוזמה לוועד עובדים בקרן לפיתוח קרית מלאכי: רק 36 חתימות לעומת הנדרש 180 הערכת מצב בגן יבנה: זמני מענה גבוהים בשיטור ובפיקוח – המשטרה והעירייה בוחנים שיפורים בן 40 מאשדוד איים על גרושתו בהודעות קוליות: "את תסבלי, אני מבטיח לך"

הסכם קיבוצי חדש בחברת KONE

הסכם קיבוצי חדש שיחול על כ-350 עובדי החברה ויהיה בתוקף לשלוש שנים.

במסגרת ההסכם, שיחול על כ-350 עובדי חברת המעליות, תוספת שכר משמעותית, עם דגש על רמות השכר הנמוכות, לצד מודל פרמיות משופר, מענק התמדה והגדלה של תקציב הרווחה

ההסתדרות, נציגות הוועד והנהלת KONE מעליות (לשעבר ישראליפט) חתמו היום (ג') על הסכם קיבוצי חדש שיחול על כ-350 עובדי החברה ויהיה בתוקף לשלוש שנים. ההסכם כולל שורת הישגים משמעותיים לעובדים, ובראשם תוספת שכר שנתית של 8%.

עוד בהסכם:

  • מודל פרמיות משודרג לטכנאים.
  • מענק התמדה ומענק חתימה.
  • הגדלה משמעותית (פי שלושה) של תקציב הרווחה שבידי הוועד.
  • הגדלת השתתפות החברה במימון ארוחות.
  • תוספת של יום חופשה מעבר לזכאות הקיימת.
  • מענק לטכנאים עבור גיבוי אזור נוסף.
  • החזר הוצאות בתפקיד.

יו"ר ההסתדרות ארנון בר-דוד: "זהו הסכם ראוי ומאוזן לעובדים שמבצעים עבודה לא פשוטה – עבודת כפיים ברובה. אני מברך את כל מי שלקח חלק במלאכה לגיבוש הסכם ייחודי וחשוב זה, שרואה הן את העובדים ואת צמיחת החברה".

מנכ"ל KONE גלעד פלג: "המו״מ היה מורכב אך התנהל ברוח של שותפות – ועל כך אני מברך. כששני הצדדים מבינים את התועלת של שיתוף פעולה – זה יוצר מצב של WIN-WIN. בעיניי, ההסכם הוא אבן פינה לעולם הבנייה לגובה, והוא עתיד לא רק להיטיב עם העובדים, אלא לשפר את הפריון ואת האטרקטיביות של החברה".

יו"ר ההסתדרות במרחב אשדוד חיים שייב: "ההסכם מהווה הישג מדהים לעובדי KONE. הצלחנו לצמצם פערי שכר, להוסיף מענקים ולהגדיל את תקציבי הרווחה באופן משמעותי. נוסחה כאן תשתית שמאזנת בין צורכי העובדים לבין צורכי מקום העבודה".

סגן יו"ר ההסתדרות ויו"ר אגף ארגון ומרחבים, אבי יחזקאל: "ההסכם נותן מענה לצרכים האמיתיים של העובדים בשטח, תוך שמירה על איזון עם צורכי החברה. זהו מודל לשיתוף פעולה פורה שהוביל לתוצאות מצוינות."

מוטי מוסאי, יו"ר ועד העובדים בשם הוועד: "לאחר מו"מ מתמשך הגענו להבנות הכוללות שיפור בתנאים, בזכויות וברווחת העובדים, תוך חשיבה על כלל העובדים ומתוך מטרה להשיא את ערך החברה לעתיד טוב יותר. אנו מודים להסתדרות על הליווי הצמוד לאורך כל הדרך. מקווים ומייחלים לחזרת חטופינו ולשלום חיילינו, בתקווה לתקופה של רוגע ואחווה בארץ".

סמנכ״לית משאבי אנוש KONE ליאור עמית רביניאן: "הגענו לתוצאה מיטבית בזכות שיח ענייני ושקול. אני שמחה שעשינו טוב לעובדים וגם לחברה".

רכז איגוד מקצועי במרחב אשדוד דיוויד פרטיאלי: "מעבר להישג הכלכלי, אני מרוצה מהשיח הפתוח והבונה בין העובדים להנהלה".

במו"מ לקחו חלק גם:

עו"ד פורת פרשה (יועמ"ש מרחב אשדוד), עו"ד שחר חסון ועו"ד נועה שומר (מזכירות האגו"מ), עו"ד דיוויד פרטיאלי (רכז האגו"מ).

הצטרפו לחדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

 

 

צילום: דוברות ההסתדרות

דילוג לתוכן