ביום שלישי התקיימה בנמל יפו פתיחת התערוכה הארצית "שונים ביחד", בהפקת בית דניאל – אירוע מרגש ומעורר השראה שמאגד יצירות אמנות של ילדים, בני נוער ובוגרים מכל רחבי הארץ. המשתתפים נבחרו בקפידה על-ידי חבר שופטים מקצועי, כשברקע המטרה החברתית החשובה: קידום ערכים של שוויון, הכלה וחיים משותפים – דווקא בימים של קיטוב, הקצנה ופילוג בחברה הישראלית.
כמדי שנה, גם מועדון אקים יבנה לקח חלק בפרויקט המכובד, בהובלתו המסורה של רוני ראובן – מנהל הסדנה לאמנות, שמתנדב לאורך כל השנה ללמד, ליצור ולעודד את חברי המועדון לבטא את עולמם הפנימי דרך מכחול וצבע.
השנה, זכתה לכך דניאלה עמר – יוצרת רגישה ובעלת ראייה חברתית עמוקה – שנבחרה להציג בתערוכה את ציורה "כולנו יחד", בו תיארה אנשים מרקעים שונים – דתיים, חילונים וערבים – הפועלים יחד באהבה וסולידריות בבית חולים.
מבין למעלה מ-100 יצירות שהוגשו לתערוכה, נבחרו רק 18 עבודות מצטיינות – בהן הציור של דניאלה, שזכה לשבחים רבים מצד מבקרים, אנשי מקצוע ומשתתפים נוספים.
הציור של דניאלה, כמו גם שאר העבודות הנבחרות, הודפס בממדים מרשימים ומוצג ברחבי נמל יפו – באופן שמאפשר לקהל הרחב לחוות את העוצמה, האנושיות והתקווה שמאחורי כל יצירה.
כבוד גדול לדניאלה, למועדון אקים יבנה ולעיר כולה.
הצטרפו לחדשות יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










