על פי כתב האישום, שהוגש ע"י דייויד סיט מפרקליטות מחוז תל אביב (פלילי), במהלך פברואר האחרון, החל הנאשם להציע למכירה ברשתות החברתיות "אינסטגרם", "טיקטוק", וכן ב"וואטספ" כרטיסים מזויפים להופעה של הזמר, תוך שהוא מתחזה לאדם אחר.
הנאשם זייף את הכרטיסים בעצמו או באמצעות אחרים, באופן שיראו כמו מקוריים הכוללים מקומות ישיבה. הנאשם הצליח למכור את הכרטיסים המזוייפים לשמונה קטינים שפנו אליו באמצעות הרשתות החברתיות בהמשך לפרסום, בתמורה לסך של 4,600 ₪ שהועברו לנאשם ב"ביט".
משהבינו הקטינים כי מדובר בכרטיסים מזוייפים, הם ביקשו את כספם בחזרה, אך הנאשם ענה להם באמתלות שווא שלא יחזיר את הכסף ואף קילל אותם.
כתב האישום מייחס לנאשם ביצוע ריבוי עבירות של קבלת דבר במרמה, זיוף ושימוש במסמך מזוייף.
◼️ הצטרפו לחדשות חולון בת ים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








