בצל המלחמה: האם הארנונה בקריית גת תעלה?

חבר מועצת העיר קרית גת כותב הבוקר: זה לא רק עיתוי גרוע – זו חוסר רגישות. וזו גם לא הפעם הראשונה. הארנונה כבר עלתה בשנה שעברה – למרות הבטחות הבחירות של כולנו, כולל שלי, של אבירם דהרי ושל כפיר סויסה, לפעול להורדתה. אבל בפועל? במקום להוריד – מעלים שוב ושוב. והציבור משלם. זו לא הדרך.

בצל המלחמה: בשבוע הבא אמורה להתקיים ישיבת מועצה ובה ידונו על נושא הארנונה.

חבר מועצת העיר קרית גת יקיר שינדלר כותב הבוקר [רביעי]: "תושבי קריית גת הם לא פרה חולבת. ביום שלישי הקרוב תעלה בישיבת המועצה הצעה להעלות את הארנונה כמעט בכל תחום – מגורים, עסקים, תעשייה, משרדים, ותחום התרבות והפנאי.  וזה קורה דווקא עכשיו – בזמן מלחמה, כשמשפחות נאבקות לשרוד כלכלית, כשעצמאים סוגרים עסקים, כששכירים מאבדים הכנסה.

זה לא רק עיתוי גרוע – זו חוסר רגישות. וזו גם לא הפעם הראשונה. הארנונה כבר עלתה בשנה שעברה – למרות הבטחות הבחירות של כולנו, כולל שלי, של אבירם דהרי ושל כפיר סויסה, לפעול להורדתה. אבל בפועל? במקום להוריד – מעלים שוב ושוב. והציבור משלם. זו לא הדרך.

אני כמובן מתכוון להצביע נגד, וקורא לכל חברי המועצה – מהקואליציה ומהאופוזיציה – להצטרף אליי. ובמקום להעלות – בכוונתי להגיש הצעה חלופית, שתכלול:
• הפחתה בארנונה למגורים ולעסקים קטנים
• הקלות משמעותיות לעצמאים
• סיוע ייעודי לנכים ולנפגעי מצב החירום

עירייה לא נמדדת רק בתקציב שלה – אלא באיך היא מתנהגת כשקשה לתושבים שלה. והיום, יותר מתמיד, הציבור לא צריך שיחנקו אותו – אלא שיעזרו לו לקום על הרגליים".

◼️ הצטרפו לחדשות קריית גת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן