מבזקים
דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע?

יו"ר ההסתדרות בסיור במוקדי הפגיעות במרכז

בר-דוד שוחח בשטח גם עם עובדים ותושבים, והבהיר כי ההסתדרות תעמוד לרשות הערים ותסייע ככל שיידרש. בסיום הסיור אמר: "בראש ובראשונה, אני משתתף בצערן של משפחות ההרוגים ומאחל רפואה שלמה לפצועים

יו"ר ההסתדרות ארנון בר-דוד וצוותו קיימו היוםסיור בערים שנפגעו מטילים איראניים במרכז הארץ, וביקרו בחפ"קים העירוניים כדי לעמוד מקרוב על פעילות צוותי החירום.
במהלך הסיור, שבו השתתפו בין היתר גם מנכ"ל ההסתדרות דודו בצלאל, יו"ר אגף מרחבים בהסתדרות רפי סדן, מנכ"ל האגף להתאגדות עמיחי סטינגר וראשי המרחבים – נפגש יו"ר ההסתדרות עם ראשי הערים בת-ים, ראשון לציון ורחובות – צביקה ברוט, רז קינסטליך ומתן דיל – שסקרו בפניו את אתרי הנפילות, הציגו את פעולת הרשויות המקומיות לנוכח הפגיעות וההרס והסבירו על המענה שניתן לתושבים.

בר-דוד שוחח בשטח גם עם עובדים ותושבים, והבהיר כי ההסתדרות תעמוד לרשות הערים ותסייע ככל שיידרש. בסיום הסיור אמר: "בראש ובראשונה, אני משתתף בצערן של משפחות ההרוגים ומאחל רפואה שלמה לפצועים. ראיתי היום מחזות קשים של הרס וחורבן – תזכורת לאכזריותו של האויב. אך לצד הכאב, בלטה בעיניי הרוח הישראלית – רוח של ערבות הדדית, של חוסן ושל עשייה. רוח שיודעת לצאת ממשבר ולא נשברת. אני רוצה להודות לראשי הערים, ולכל צוותי החירום והרשויות המקומיות העושים לילות כימים כדי לתת מענה לכל מי שנפגע. הבהרתי כי ההסתדרות תמשיך לעמוד לצידם במאמצי השיקום."

עוד הוסיף: "אני מתמלא בתקווה כשאני רואה את העובדים, את כוחות הביטחון וההצלה ואת המתנדבים – שעושים מלאכת קודש בשעה לא פשוטה. יחד, נצלח את הימים הקשים האלה."

 הצטרפו לחדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות ההסתדרות

דילוג לתוכן