מבזקים
גבר נדקר בבאר שבע במהלך הלילה ופונה לסורוקה במצב בינוני המטען כבר הוצמד לרכב: כך נמנעה פגיעה פלילית חמורה באשדוד נתב"ג בדרך לשדרוג משמעותי: מלון חדש יוקם בצמוד לטרמינל 3 חבריו דאגו אחרי שלא ענה: גבר כבן 60 אותר ללא רוח חיים בדירה בבת ים בין הביטחון לפיתוח העירוני: ראש עיריית רמלה נפגש עם ראש הממשלה בן 15 מרמלה נמלט מהשוטרים כשברשותו אקדח – ונעצר בתום מרדף בג'וואריש בגיל 17 הוא נלחם בנאצים, בגיל 98 רחובות עדיין זוכרת אותו אירוע חריג באור יהודה סיכול דרמטי בגבול המזרחי: נעצר חשוד ונתפסו עשרות כלי נשק ואמל"ח במרחב הבקעה אפס סובלנות לעבירות והפרות סדר: כוחות הביטחון מתגברים פעילות בחופי אשדוד לקראת סוף השבוע אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול

גני תקווה מתחדשת: הכירו את המנהלים החדשים בחטיבות הביניים העירוניות

מדובר בשני אנשי חינוך בעלי רקע יוצא דופן, שנבחרו בקפידה מתוך אמונה ביכולתם להצעיד את תלמידות ותלמידי גני תקווה קדימה – תוך שילוב של חזון חינוכי עמוק, ניסיון עשיר והיכרות עם אתגרי הדור הצעיר.

עיריית גני תקווה הודיעה על מינויים של שני מנהלים חדשים לחטיבות הביניים בעיר: מעין קאלו, לוחם לשעבר ובכיר במשרד ראש הממשלה, יכהן כמנהל החטיבה החדשה שתוקם במתחם תגלית; הגר ארבל, סגנית מנהלת חטיבת הראשונים, שמילאה בהצלחה ובמסירות מגוון תפקידים בבית הספר בשמונה השנים האחרונות – תקודם לתפקיד מנהלת החטיבה. הכירו את המנהלים החדשים של גני תקווה

מערכת החינוך בגני תקווה מתחדשת עם מינויים לשני תפקידי ניהול מרכזיים בחטיבות הביניים, שייכנסו לתוקפם עם פתיחת שנת הלימודים הקרובה. מדובר בשני אנשי חינוך בעלי רקע יוצא דופן, שנבחרו בקפידה מתוך אמונה ביכולתם להצעיד את תלמידות ותלמידי גני תקווה קדימה – תוך שילוב של חזון חינוכי עמוק, ניסיון עשיר והיכרות עם אתגרי הדור הצעיר.

מעין קאלו (44) מונה למנהל חטיבת הביניים של תיכון גני תקווה. קאלו, נשוי ואב לשניים, מתגורר בתל אביב. את שירותו הצבאי עשה כלוחם ומפקד בצנחנים, ולאחר מכן מילא תפקידים בכירים במשך למעלה מעשור במשרד ראש הממשלה. לפני כעשור בחר לעשות שינוי משמעותי בחייו – ולעבור לעולם החינוך.

מאז, צבר ניסיון מגוון כמורה להיסטוריה וגאוגרפיה, מחנך כיתה, רכז שכבה, רכז מקצוע ומוביל תחום חברתי. קאלו מזוהה עם גישה חינוכית אנושית, חדשנית ומעמיקה, המדגישה שייכות, ביטחון רגשי ואחריות אישית.

גם במהלך שירות המילואים שלו בגדס"ר צנחנים במהלך המלחמה האחרונה, אשר נמשך למעלה ממאה ימים, שמר על קשר הדוק עם תלמידיו. "אני מאמין שבית ספר הוא מרחב של הקשבה, סקרנות וביטחון. משם הכול מתחיל", אמר עם כניסתו לתפקיד.

הגר ארבל (38), תושבת אורנית, נשואה ואם לארבעה, מונתה למנהלת חטיבת הראשונים. היא בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה ותואר שני בחינוך, ובוגרת תוכנית ההכשרה למנהלים "אבני ראשה". בעבר שירתה בצה"ל בתפקידי פיקוד קרביים.

במהלך שמונה שנות עבודתה בחטיבת הראשונים מילאה תפקידים רבים: מורה מקצועית, מחנכת, מנהלת שכבה, וסגנית מנהלת בארבע השנים האחרונות. היא מביאה עמה היכרות עמוקה עם הקהילה הבית-ספרית ותפיסת עולם ברורה: "אני שואפת להוביל חטיבה שמאמינה בכל נער ונערה, שמטפחת תחושת שייכות ומקדמת הצלחה אישית וקהילתית".

רה"ע גני תקווה, ליזי דלריצ’ה, מסרה: "בחרנו בשני אנשי מקצוע מעוררי השראה – ערכיים, מנוסים וחדורי שליחות, שמביאים איתם גם חזון וגם אהבה אמיתית לילדים ולעשייה החינוכית. אני מאחלת להם הצלחה רבה בתפקידם החשוב, ואין לי ספק שהם יובילו את דור העתיד של גני תקווה קדימה, מתוך מחויבות, אמונה ויכולת השפעה של ממש."

מנהל אגף החינוך, קובי זמיר הוסיף: אני מתרגש ומברך את הדר ומעיין. אין לי ספק שגני תקווה תהיה כר נפלא למימוש כל שאיפותיכם החינוכיות. זהו הרגע שלכם להגביה עוף ולשאת את לפיד הניהול החינוכי – שליחות חשובה ועמוקה. אתם מצטרפים לגלריה מרשימה של מנהלות ומנהלים מצוינים, שבזכותם גני תקווה היא עיר מובילה בתחום החינוך.

◼️ הצטרפו לחדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פרטי

דילוג לתוכן