מבזקים
גבר בן 42 נרצח בלוד – המשטרה עצרה שלושה חשודים, תושבי רמלה שני קצינים בצה"ל ואזרח ישראלי יואשמו בהברחת סחורות לעזה ירי סמוך לקונסוליה הישראלית באיסטנבול: הרוגים ופצועים, החשודים נעצרו רמלה חוזרת ללימודים בהדרגה: חינוך מיוחד ראשון, בהמשך קפסולות ולמידה היברידית תיעוד: שברי יירוט פגעו סמוך למסגד בלוד מימונה עד הבית: פתח תקווה חוגגת עם משאיות מופלטות ברחבי העיר כפר סבא חוזרת ללימודים בהדרגה: חינוך מיוחד ייפתח – שאר התלמידים בזום מרדף בלב תל אביב: שני קטינים נעצרו עם אקדח טעון וציוד מיגון ללא קהל ובהקלטה מראש: אירועי יום הזיכרון לשואה ביד ושם יתנהלו תחת מגבלות ביטחוניות חשד: צעיר דקר את אחיו והרג שני כבשים באום בטין – נעצר לאחר מצוד משטרתי אתר בנייה בערערה בנגב נסגר ל-30 יום: 5 שוהים בלתי חוקיים נתפסו במקום דרמה ברחוב יטבתה באשקלון – שני לכודים חולצו מתוך דירה בוערת מסתערבי מג״ב עצרו בשכם 4 מבוקשים החשודים בייצור מטעני חבלה אשדוד נערכת למימונה בצל ההסלמה: איסור על מנגלים בפארקים וחזרה מדורגת ללימודים אשקלון: הלימודים ימשיכו מרחוק; בחינת חזרה הדרגתית רק מיום ראשון המסורת נמשכת גם השנה: קטי אלבז תקיים את חגיגת המימונה לעילוי נשמת אחיה נועם ז"ל גבעת שמואל נערכת לחג: מימונה ולימודים תחת מגבלות אילת דוחה את החזרה לבתי הספר: הלימודים יימשכו מהבית ראש העין: יום העצמאות נדחה, טקסי יום השואה והזיכרון יעברו לרשת אין הקלות בשלב זה: פיקוד העורף מאריך את ההנחיות עד יום חמישי

יום אימוץ כלבים ברמת גן: בואו לאמץ חבר לחיים

יום אימוץ כלבים ברמת גן – מועדון הכושר "קולנוע פאר" ת"א, עמותת "בשביל בעלי החיים" ועיריית רמת גן מזמינים את הציבור לאמץ חבר לחיים בייחוד אחרי מלחמת "עם כלביא"

ביום שישי 4.7.2025 יתקיים יום אימוץ כלבים משותף ביוזמת ינקי אובזילר מנכ"ל "קולנוע פאר" ת"א ובשיתוף עמותת "בשביל בעלי החיים" ועיריית רמת גן, למען מציאת בתים לכלבים לפני עונת החורף כשמי שיאמץ כלב יקבל מנוי לחודש חינם ב"קולנוע פאר" וסל אימוץ מפנק מתנת חברת "Royal Canin" בשווי 150 ₪. יום האימוץ יתקיים ביום שישי 4.7 בין השעות 10:00-14:00 בגינת הכלבים שבגינת חרוזים, רחוב חרוזים 4 רמת גן.

עכשיו, במיוחד אחרי מלחמת "עם כלביא", מועדון הכושר "קולנוע פאר", יחד עם עמותת "בשביל בעלי החיים" ועיריית רמת גן, מזמינים את הציבור הרחב ליום אימוץ כלבים מיוחד, במטרה למצוא בתים אוהבים לכלבים נטושים. יום האימוץ יתקיים ביום שישי, 4 ביולי, בגינת החרוזים ברמת גן. זהו אירוע קהילתי מרגש המאפשר לתושבי העיר והסביבה לפגוש מגוון כלבים מקסימים, בוגרים וגורים כאחד, שכולם מחכים בכיליון עיניים למשפחה חדשה.

בשבועיים של המלחמה, הגיעו אל עמותת "בשביל בעלי החיים", כלבים רבים שאיבדו את בעליהם או את הבתים שלהם, ביניהם שני גורים בני חודשיים וחצי, שנקראו "אפי והגרי". הכלבים חולצו מבין ההריסות בבית שחטף פגיעת טיל בבת ים, על ידי מחלצת ועל ידי ראש עיריית בת ים מר צביקה ברוט. בעלת הכלבים נפגעה גם היא וביתה נהרס, כך שלא יכלה להמשיך לטפל בהם. לשמחת כולם אפי והגרי מצאו בית השבוע. כמו אפי והגרי, ישנם כלבים רבים שמחפשים בית ואהבה שיהיו ביום האימוץ ונמצאים במכלאות (לצערנו לא כולם יוכלו להגיע אל יום האימוץ).

בין הכלבים שיגיעו ליום האימוץ:  7 גורים (5 זכרים, 2 נקבות ואימם), שננטשו בחצר בית ספר, בני 3 חודשים ויגיעו לגודל בינוני במשקל של 15 ק"ג, ג'יימי בן שנה וחצי, ננטש בעוטף עזה, אומץ וננטש שוב על ידי המשפחה המאמצת, אומץ שוב, לא הסתדרו עם האנרגיות שלו והחזירו אותו. יש לו אנרגיה בינונית, עבר אילוף מלא ומי שיאמצו אותו, יקבלו ליווי מלא של מאלף, ג'אנגו מלינואה בן שנתיים, מחפש בית ספורטיבי, למרות שאין לו אנרגיות גבוהות מאוד, מסורס ומחוסן, מסתדר עם כלבים ואנשים ומאוד אוהב ילדים, כלב נוח וחברותי. הינדה ננטשה כשהיא בת 5. היא כלבה גדולה, אך נוחה, למי שלא אוהבים לזוז הרבה, מסתדרת עם כלבים, חתולים וילדים, למי שמחפשים כלבה נינוחה ולא תזזיתית. כיום היא סובלת מאוד בכלוב. סאלי והארי צמד אחים שננטשו יחד ומחפשים בית בנפרד. רמת אנרגיה בינונית עד גבוהה, קצת חששנים בהתחלה, אבל נפתחים. מעולים עם ילדים ומסתדרים מצוין עם כלבים אחרים.

"הקיץ ובייחוד עכשיו אחרי שסיימנו עם מלחמת איראן, זהו זמן מצוין לפתוח את הלב ואת הבית לחבר פרוותי חדש", אומר ינקי אובזילר מנכ"ל מועדון "קולנוע פאר". "אנו נרגשים לשתף פעולה, זו הפעם השניה, עם עמותת 'בשביל בעלי החיים' ועיריית רמת גן, באירוע כה חשוב שימצא בתים לכלבים שמחכים כל כך הרבה זמן בכלובים לקבל אהבה. כמי שתמיד יש לו כלבים, בעבר את הכלבה צ'וקה ז"ל וכיום את נסי, אני יכול להעיד שאין אהבה כזאת שאינה תלויה בדבר ואין משמח כמו כלב והוא החבר הטוב של כל המשפחה ושל מי שבוחר לאמץ אותו."

כאות תודה והוקרה למאמצים החדשים, כל מי שיאמץ כלב ביום האימוץ ייהנה ממתנות מפנקות במיוחד:

  • מנוי לחודש אימונים חינם במועדון הכושר "קולנוע פאר" בשווי 440 ש"ח – הזדמנות נפלאה לשלב פעילות גופנית עם גידול כלב וליצור שגרת חיים בריאה לכל המשפחה – אם לא תצאו לבד לצעידה, הוא יוציא אתכם לטיולים.
  • סל אימוץ יוקרתי ופרקטי מתנת חברת "Royal Canin" בשווי 150 ש"ח –  שיכלול ציוד חיוני ומזון איכותי להתחלה קלה ונעימה בבית החדש.

אורנית קס יו"ר עמותת "בשביל בעלי החיים אימוץ: "יום האימוץ הזה חשוב יותר מתמיד. המלחמה גרמה לכך שלא יתקיימו ימי אימוץ וכך הכלבים שלנו נשארו עוד שבועיים ללא חשיפה. בנוסף התווספו הרבה כלבים שאיבדו את בני המשפחה ואת הבתים שלהם, כך שכעת העומס גדול עוד יותר. מעבר לכלבים החדשים, יש לנו כלבים שמחכים מעל שנה לבית. יש ירידה מממשית באימוצים ועלייה בנטישות לצערנו יש השפעה למלחמה המתמשכת, שגורמת לפחות פניות לאימוצים. כרגע ישנם 100 כלבים שמחכים בכלובי העמותה שלנו בלבד, 30 מהם יגיעו ליום האימוץ, לכן אנחנו מברכים על שיתוף הפעולה ועל קיומו של יום האימוץ ומודים למנכ"ל קולנוע פאר ינקי אובזילר, שבוחר תמיד להציף את הנושא ולקדם אותו גם אצלו בבית וגם איתנו לכלבים חסרי המזל. כל כלב וכלבה באירוע עברו בדיקות וטיפולים ומוכנים לאמץ אהבה חדשה. אנו קוראים לציבור הרחב להגיע ולפתוח את ליבם".

ד"ר אורין אלרון מהשירות הווטרינרי גוש דן מציינת: "אנו עדים לצורך גובר במציאת בתים חמים ואוהבים לכלבים רבים, כולל כאלה שהגיעו אלינו בעקבות אירועי התקופה האחרונה. כל יום אימוץ הוא הזדמנות עבורם לזכות בחיים חדשים ומאושרים, ואנחנו קוראים לציבור לפתוח את ליבו ולבוא לאמץ. שיתוף הפעולה בין עיריית רמת גן, 'קולנוע פאר' ועמותת 'בשביל בעלי החיים' הוא דוגמה מצוינת למאמץ קהילתי למען רווחת בעלי החיים. כל כלב שיוצא לבית חדש, מפנה מקום לכלב אחר שזקוק לעזרה, ואנחנו גאים להיות חלק מהמעגל החשוב הזה".

 

◼️ הצטרפו לחדשות רמת גן והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

הצטרפו לחדשות  בעלי חיים בווטסאפ לחצו כאן

צילום: יחצ

דילוג לתוכן