מבזקים
ערד: פעוטה בת שנתיים פונתה במצב אנוש לאחר שככל הנראה נפגעה מרכב ראשון לציון: שני צעירים נמשו מהים ופונו לבית החולים אשקלון: גבר כבן 40 נמשה מהים במצב אנוש, צוותי מד"א ביצעו החייאה 200 ק"ג בשר הושמדו וליקויי מס נחשפו בפעילות אכיפה במרחב רותם ערד: ארבעה תושבים נעצרו בחשד למעורבות בקטטה בעיר חילופי הנהגה במערכת החינוך ביבנה: שוש גופשטיין תנהל את בית הספר איינשטיין איו״ש: כתב האישום בפרשת חווארה מציג תמונה שונה מזו שפורסמה לאחר האירוע מאות צעדו במצפה רמון: מצעד הגאווה התקיים תחת אבטחה משטרתית מוגברת מצבור אמל"ח גדול אותר בבור מים סמוך לירושלים; במג"ב מעריכים: יועד לפעילות טרור התיכון לאמנויות בירושלים אירח משלחת בכירה של מנהלות ומנהלי מחוזות חינוך מארצות הברית עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית שבועית לכל המזלות זמני כניסת השבת ויציאת השבת 26-27.6.26; פרשת בלק דרמה במרכז ירושלים: נעצר נער בן 15 החשוד בדקירת קטין במהלך קטטה חשד להתעללות בפעוטות בירושלים: נעצרה מטפלת משכונת הר חומה אסון באתר הבנייה ברמלה: פועל כבן 35 נפצע אנושות לאחר שנלכד תחת פלטת ברזל כבדה קריית גת: נער בן 14 נפצע באורח בינוני לאחר שהתנגש עם אופנוע חשמלי בחומה מהשוק של הבוקר למוקד הבילוי של הלילה: פתח תקווה משיקה מתחם בילוי חדש אופקים: חסימות תנועה בשל הצבת מרחב מוגן במרפאה אשקלון פותחת את הקיץ: אטרקציות ב – 10 שקלים, פארק מים נודד וליגת חופים לילה לבן בתל אביב יפו: עשרות אלפים מילאו את מוקדי התרבות ברחבי העיר

נוער רמלה מוכיח: "מצוינות בערכים – זו שליחות"

רמלה גאה בבני נוער פורצי דרך, המשלבים הצטיינות לימודית עם עשייה חברתית מרגשת ומעורבות קהילתית עמוקה.

השבוע עמדה העיר רמלה באור הזרקורים של החינוך לערכים, כאשר ראש העיר, מיכאל וידל, אירח בלשכתו קבוצה של בני נוער מעוררי השראה. תלמידים ותלמידות אלו, המגיעים מכלל המגזרים והזרמים בעיר, זכו בתעודת הפעיל המצטיין במחוז מרכז לשנת תשפ"ה מטעם משרד החינוך – מינהל חברה ונוער, בזכות פועלם החברתי והקהילתי המשמעותי.

במהלך המפגש המרגש, הציגו המצטיינים את מגוון היוזמות שבהן הם מעורבים באופן שוטף. יוזמות אלו, המתבצעות לאורך כל השנה, מבטאות רוח התנדבותית יוצאת דופן, אחריות אזרחית מעוררת השראה ומחויבות אמיתית לקהילה. ראש העיר, מיכאל וידל, לא הסתיר את התרגשותו וגאוותו מהיקף העשייה והמעורבות שהוצגו בפניו.

"להצטיין בלימודים זה חשוב, אבל להצטיין בערכים – זו שליחות", הדגיש וידל בדבריו. "זהו בדיוק החינוך שאנחנו מאמינים בו ברמלה – חינוך שמצמיח בני אדם טובים, מעורבים ותורמים לחברה". דבריו של ראש העיר משקפים את החזון החינוכי של העיר, המעניק חשיבות עליונה לא רק להישגים אקדמיים, אלא גם לפיתוח אישיות ערכית ואכפתית.

בין מקבלי ההוקרה המכובדים נמנים: אקירה לוי, לורנס אמסיס, שי גבאי, אורי הרשקוביץ, גל בן הרוש, אביטל יונה, רון שטרן, מרטין שמואלוב, אלה סולומון, ג'ואנה איוב, יובל בן חמו ומיכאל פנקר. כל אחד מהם מהווה דוגמה ומופת לבני נוער אחרים, ומוכיח כי עם נחישות, רצון טוב ומעורבות, ניתן לחולל שינוי אמיתי ומשמעותי בסביבה הקרובה ומעבר לה.

נוער רמלה ממשיך להוכיח כי עתיד העיר, כמו גם עתיד החברה הישראלית כולה, נמצא בידיים טובות – ידיים מלאות בערכים, אכפתיות ורצון עז לשנות ולשפר. ההכרה בפעילותם היא לא רק אות הוקרה לפועלם, אלא גם תמריץ חשוב להמשיך בדרך זו של נתינה ותרומה לקהילה.


◼️ הצטרפו לחדשות רמלה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית רמלה

דילוג לתוכן