מבזקים
אזהרה דחופה: חשש מכלבת באזור חוף דוגה – 10 בני אדם נחשפו וקיבלו טיפול מונע ילד בן 4 נמשה מהמים סמוך לחוף דלילה באשקלון ופונה במצב אנוש אירוע אלימות קשה ברחוב הרצל ברמלה: צעיר בן 22 נדקר ופונה במצב קשה גבר נדקר בבאר שבע במהלך הלילה ופונה לסורוקה במצב בינוני המטען כבר הוצמד לרכב: כך נמנעה פגיעה פלילית חמורה באשדוד נתב"ג בדרך לשדרוג משמעותי: מלון חדש יוקם בצמוד לטרמינל 3 חבריו דאגו אחרי שלא ענה: גבר כבן 60 אותר ללא רוח חיים בדירה בבת ים בין הביטחון לפיתוח העירוני: ראש עיריית רמלה נפגש עם ראש הממשלה בן 15 מרמלה נמלט מהשוטרים כשברשותו אקדח – ונעצר בתום מרדף בג'וואריש בגיל 17 הוא נלחם בנאצים, בגיל 98 רחובות עדיין זוכרת את אברהם גרינזייד ז"ל אירוע חריג באור יהודה סיכול דרמטי בגבול המזרחי: נעצר חשוד ונתפסו עשרות כלי נשק ואמל"ח במרחב הבקעה אפס סובלנות לעבירות והפרות סדר: כוחות הביטחון מתגברים פעילות בחופי אשדוד לקראת סוף השבוע אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית

ההרשמה הסתיימה: גידול של 10% במספר הנרשמים לצהרוני החברה העירונית

בשבוע שעבר הסתיימה ההרשמה לצהרוני החברה העירונית רחובות לשנה"ל תש"פ. בסיום עיבוד הנתונים עולה כי למעלה מ-2000 ילדים נרשמו לצהרוני "ניצנים" של החברה  העירונית לשנה הבאה, גידול של כ- 10% ממספר הילדים המשתתפים בשנה שעברה.

תוכנית "ניצנים" היא תוכנית כלל ארצית של צהרונים, בסבסוד משרד החינוך. התוכנית נועדה לאפשר נגישות ואורח חיים בעל קשת רחבה של אפשרויות חברתיות ללומד ולהוריו, והיא כוללת קידום תלמידים בתחום הלימודי והחברתי ומתן מענה להורים עובדים. כמו כן, התכנית שמה דגש על איכות פדגוגית ומעניקה ארוחה חמה, בריאה ומזינה. התלמידים יקבלו מהמורים ומהצוות החינוכי תכנים לימודיים וערכיים, פעילויות חברתיות, פיתוח חשיבה יצירתית, וסיוע בשיעורי הבית במשך חמישה ימים בשבוע.

לדברי איציק עובדיה, מנכ"ל החברה העירונית רחובות: "אנו מודים להורי רחובות על האמון וההערכה לצהרוני החברה העירונית. מטרתנו היא לאפשר לילדים לנצל את זמן הצהרון לפעילות איכותית וערכית בליווי צוות חינוכי, מקצועי ומסור. לכם, ההורים העובדים, תינתן האפשרות להמשיך לעבוד תוך ידיעה כי הילדים נמצאים בידיים טובות. תודה לאגף החינוך על הליווי המקצועי, ולחברי הנהגת ההורים על שיתוף הפעולה".


לדברי נופר טולדו, מנהלת תחום הצהרונים: " בימים אלה אנו מכינים את התכנים, שיעשירו את הילדים בתוכן חינוכי ומעניין , ומשלימים את ההיערכות והכנת הצוותים לקראת פתיחת שנת הלימודים הבאה ".
צופית גולן, יו"ר הנהגת ההורים העירונית: "הנהגת ההורים בעיר מודה לחברה העירונית על שיתוף הפעולה ושמירת המצב הקיים לטובת ילדי העיר. בשנה האחרונה שיתוף הפעולה של ההנהגה עם החברה העירונית הוכיח את עצמו והביא לתוצאות והישגים. חברי ההנהגה ההורית שמחים לתרום מזמנם ולקיים שיח פורה ושוטף עם החברה העירונית וגופי החינוך בעיר".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן