מבזקים
אחרי פגיעת הטיל: מקלטים ישנים בבית שמש יעברו שיפוץ מהיר בלי קסדה, בלי רישיון, ובפסילה: נהג מרהט נעצר בכביש 6 ירושלים הצדיעה לטראמפ: גשר המיתרים הואר בדגלי ישראל וארה״ב יהודה ושומרון: רופא חשוד במעשים מגונים במטופלת בעת ביקור בית פתח תקווה: בשורה לפצועי צה״ל – הוועדות הרפואיות חוזרות לבילינסון ליד נתיבות: טרגדיה כפולה בבית הגדי – אח התמוטט אחרי ששמע על מות אחיו בן גביר מרחיב את הזכאות לנשק בירושלים: 41 שכונות חדשות אושרו גל תקיפות נוסף באיראן: צה״ל פגע בטילים, בבסיג׳ ובביטחון הפנים הקור נשאר: בוקר קר ויום קריר מהרגיל ברחבי הארץ חדשות טובות להורי רמלה: הוארך מועד הרישום למעונות היום המפוקחים נזק רב מרסיסים בזירות שונות בראשון לציון והסביבה מתווה פיצוי לשכירים – מבצע "שאגת הארי" תנחומים למשפחות שני הלוחמים שנפלו בקרב בדרום לבנון לילה של אש במרכז: פגיעה במבנה בלוד ופצועה בינוני בראשון לציון מניהול מגפת הקורונה לחזית של קריית אונו: שרון קרביצקי חושפת את מאחורי הקלעים של הדוברות במלחמה "אישה לאישה מלכה": מיטל כהן פומברג על מנהיגות, אמונה והקול של קריית מלאכי בלב טהרן: צה”ל חיסל את ראש הלשכה המיועד של מנהיג משטר הטרור האיראני פתאום נפל מהשמיים": רסיס עם כיתובי הנצחה לשהידים נפל בחווה בבנימין נבחר רב לעיר גבעתיים: הרב משה יוסף אדרי יכהן כרבה הראשי של העיר ראש עיריית יבנה רועי גבאי: "נשים הן הלב הפועם של הקהילה שלנו"

דרור אהרון בעקבות החלטת בן גביר: "לשמחתי השר נענה לבקשתנו ואנו מודים לו על פעולתו למעננו"

הבקשה נבחנה במסגרת עבודת מטה מקצועית של משטרת ישראל והמשרד לביטחון לאומי, ועל רקע התגברות אירועי הביטחון ברחבי הארץ – אושרה היום.

הודעת המשרד לביטחון לאומי כי המועצה המקומית גן יבנה מצטרפת לרשימת היישובים הזכאים לרישיון כלי ירייה פרטי התקבלה לאחר פנייתו של ראש המועצה, דרור אהרון, מיום 14.7.25, בה ביקש לכלול את גן יבנה ברפורמה לכלי ירייה שמקדם השר לביטחון לאומי, ח"כ איתמר בן גביר.

בפנייתו כתב אהרון כי "בשנתיים האחרונות מצויה מדינת ישראל במצב ביטחוני לא פשוט… לאור הצורך בהגברת הביטחון האישי של התושבים אני קורא לך, כבוד השר, לצרף את המועצה המקומית גן יבנה לרשימת היישובים הזכאים לרישיון נשק אישי".

הבקשה נבחנה במסגרת עבודת מטה מקצועית של משטרת ישראל והמשרד לביטחון לאומי, ועל רקע התגברות אירועי הביטחון ברחבי הארץ – אושרה היום.

"פנינו אל לשכת השר בן גביר וביקשנו לכלול את המועצה ברשימת היישובים הזכאים לרישיון נשק אישי לטובת הגברת הביטחון האישי של התושבים. לשמחתי השר נענה לבקשתנו ואנו מודים לו על פעולתו למעננו", אמר דרור אהרון.

השר לביטחון לאומי, ח"כ איתמר בן גביר, הוסיף: "הרפורמה שאנחנו מובילים כבר הצילה חיים רבים והוכיחה את עצמה בשטח. היא נועדה לאפשר לאזרחים שומרי חוק להגן על עצמם ועל הקהילה שלהם. בתיאום עם ראש המועצה החלטנו היום שגן יבנה תצטרף לשורת היישובים שבהם אנחנו מחזקים את הביטחון האישי באמצעות כלי ירייה ברישיון, כיתות כוננות והעצמת ההרתעה."


◼️ חדשות גן יבנה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: ליזה ללוצאשווילי

דילוג לתוכן