מבזקים
צה״ל: חוסלו שלושה מפקדי חמאס, בהם שניים שהשתתפו בטבח 7 באוקטובר אשקלון הצביעה יותר, אבל נשארה מאחור: הנתון המפתיע של בחירות 2026 לאחר ספירת 88.1% מהקלפיות באשדוד: הליכוד מוביל, ישראל ביתנו שנייה אילת של שתי מערכות בחירות: ברובע 8 הצביעו 67%, בערבה רק 41% 44,264 מצביעים ברמלה – לאחר ספירת 60% מהקלפיות: הליכוד מוביל עם 37.9% 74.6% הצבעה באופקים: רמת השקד בראש; הליכוד מוביל עם 46.1% מהקולות 111,632 מצביעים בחולון: הליכוד מוביל עם 32.6%, ישר שנייה עם 20.1% בדימונה: הליכוד מוביל עם 54.1% מהקולות; עלייה בשיעור ההצבעה בעיר 69,048 מצביעים בהרצליה: ישר מובילה עם 33.6%, הליכוד שני המפלגות התחלפו, הרגל אחד נשאר: הסיפור של גני תקווה בקלפי לאחר ספירת 63.6% מהקלפיות בלוד: הליכוד מוביל, הרשימה המשותפת שנייה כפר סבא הצביעה, אבל לא באותה עוצמה: הפער הגדול בין השכונות נחשף לאחר ספירת 99.2% מהקלפיות בירושלים: יהדות התורה מובילה עם 23.3% נתיבות אחרי סגירת הקלפיות: כמעט שליש מהמצביעים הגיעו מאזור אחד בעיר 129,292 מצביעים בנתניה – הליכוד מוביל עם 34.9% שני קצוות באותה ירוחם: 82.3% הצבעה באזור אחד, רק 59.2% באחר נס ציונה הצביעה, אבל לא באותו קצב: פער של 11 נקודות בין אזורי העיר מצפה רמון כבר עברה את הבחירות הקודמות, אבל הפער מהארץ עדיין גדול יהוד מונוסון: קריית הסביונים בראש, מכב"י בתחתית – הפער שמסתתר מאחורי נתוני ההצבעה מזכרת בתיה יצאה להצביע: בבר לב הגיעו ל – 82.9%, ומה קרה בשאר היישוב?

תקלת מים נרחבת ברמלה

העירייה ותאגיד המים "תמר" נמצאים בקשר רציף עם "מקורות" על מנת לפתור את התקלה במהירות האפשרית ולהחזיר את אספקת המים לסדרה.

תושבים רבים בעיר רמלה מדווחים הערב על שיבושים באספקת המים. על פי הודעת עיריית רמלה, התקלה נובעת מבעיה בחיבור של חברת "מקורות" למכון ההספקה המרכזי של העיר.

העירייה ותאגיד המים "תמר" נמצאים בקשר רציף עם "מקורות" על מנת לפתור את התקלה במהירות האפשרית ולהחזיר את אספקת המים לסדרה.

 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רמלה

לחצו כאן
דילוג לתוכן