עיריית רחובות: ניידות הביטחון והשיטור העירוני ממשיכות לסייר ברחבי העיר 24/7 כדי לשמור על ביטחון התושבים

אזעקה ברחובות: טיל ששוגר מתימן יורט בהצלחה | בעקבות האירוע, עיריית רחובות מודיעה כי לא נרשמו נפילות או נפגעים בעיר וכי החיים שבים למסלולם הרגיל.

אזעקת צבע אדום נשמעה לפני דקות אחדות ברחבי רחובות, בעקבות טיל ששוגר מתימן ויורט בהצלחה על ידי מערך ההגנה האווירית של חיל האוויר.

בעירייה הבהירו כי לא נרשמו דיווחים על נפילות, נפגעים או נזק לרכוש. לפי הודעת העירייה, אין כל שינוי בהנחיות פיקוד העורף, והפעילויות החינוכיות בעיר מתקיימות כרגיל.

ניידות הביטחון והשיטור העירוני ממשיכות לסייר ברחבי העיר 24/7 כדי לשמור על ביטחון התושבים. בעירייה קראו לציבור להמשיך להקפיד על קיום הנחיות פיקוד העורף בעת אזעקה, ולדווח למוקד העירוני על כל אירוע חריג.

שוגר טיל מכיוון תימן לשטח ישראל – מערכות ההגנה יירטו את האיום

צילום: דוברות עיריית רחובות/ארכיון

דילוג לתוכן