בחול המועד סוכות, 8–9 באוקטובר 2025, יתקיים פסטיבל "רמלה עיר עולם" בפארק עופר, וההיענות מרשימה – מאות מבקרים כבר הבטיחו את מקומם במופעים המרכזיים. הפסטיבל הפך בשנים האחרונות לאחת האטרקציות הגדולות של חג הסוכות בישראל.
במהלך יומיים ייהנו המבקרים מחגיגה תרבותית עשירה הכוללת הופעות של אמנים מובילים כמו ששון שאולוב, סקאזי, אבי אבורומי, אופק אדנק, קווין רובין, יובל המבולבל ומיה סולימן, לצד תהלוכות, מופעי רחוב, סיורים קולינריים ופעילויות לכל המשפחה.
דגש מיוחד ניתן השנה לפעילויות לילדים ולנוער: לונה פארק ענק, מתקני אקסטרים, מתנפחים צבעוניים ומתחם מים ייחודי עם אטרקציות Aqua שישדרגו את החגיגה המשפחתית בפארק.
ראש העיר מיכאל וידל מסר:
"רמלה גאה לארח גם השנה את אחד הפסטיבלים הגדולים בישראל. אני מזמין את כולם להגיע לעיר, לקחת חלק בחוויה הייחודית וליהנות מאירוע תרבותי יוצא דופן במחיר סמלי."
מחיר הכרטיסים למופעים המרכזיים עומד על 30 שקלים בלבד, והביקוש גבוה מהצפוי. העירייה ממליצה להקדים ולרכוש כרטיסים כדי להבטיח מקום.
לפרטים נוספים ולרכישת כרטיסים: ramle.org.il











