מבזקים
ראש השנה בקריית גת ובקריית מלאכי: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים ראש השנה בפתח תקווה ובגבעת שמואל: 6 מקומות לצאת אליהם עם הילדים ראש השנה בנתניה: 6 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בנתיבות: 5 מקומות לצאת אליהם בחג עם הילדים ראש השנה בנס ציונה: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה במזכרת בתיה ובקריית עקרון: 6 מקומות לצאת אליהם עם הילדים ראש השנה בשדרות ובעוטף עזה: 5 מקומות לצאת אליהם בחג ראש השנה במודיעין מכבים רעות: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בלוד וברמלה: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בכפר סבא ובראש העין: 6 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בירושלים: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה ביבנה וברחובות: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בהרצליה וברמת השרון: 5 מקומות לצאת אליהם בחג ראש השנה בדימונה, ערד ומצפה רמון: 6 מקומות לצאת אליהם בחג ראש השנה בגדרה ובגן יבנה: 5 מקומות לצאת אליהם בלי להתרחק ראש השנה בגבעתיים וברמת גן: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בבת ים, חולון וראשון לציון: 6 מקומות לצאת אליהם עם הילדים ראש השנה בבאר שבע והנגב: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בבאר יעקב: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה באשקלון: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג

חג מתוק בנתניה: עשרות אלפי מבקרים בפסטיבלי קינוחים והקפות השניות

חג הסוכות השנה ייזכר בנתניה כמיוחד במינו: העיר חגגה עם שני פסטיבלי קינוחים ותרבות בכיכר העצמאות, שמשך עשרות אלפי מבקרים שנהנו מאווירת החג ומהופעות של אמנים מובילים כמו זהבה בן, רותם כהן, לצד מופעי ילדים ואמנים נוספים.

חג הסוכות השנה ייזכר בנתניה כמיוחד במינו: העיר חגגה עם שני פסטיבלי קינוחים ותרבות בכיכר העצמאות, שמשך עשרות אלפי מבקרים שנהנו מאווירת החג ומהופעות של אמנים מובילים כמו זהבה בן, רותם כהן, לצד מופעי ילדים ואמנים נוספים.

הפסטיבל הראשון, שהתקיים בתחילת החג, הציע מיטב הקינוחים, עשרות דוכנים, מוזיקה והופעות לכל המשפחה, בהן "הופה היי-הדור הבא", יובל בוצ'ן, נדב חנציס וזהבה בן. האירוע הופק על ידי אגף האירועים בעיריית נתניה, בתמיכת משרד התרבות והספורט במסגרת מופעי הקיץ ברשות.

הפסטיבל השני נערך בעיצומו של חול המועד והציע חגיגה בינלאומית של יין, אוכל ומוזיקה, עם הזמר אהוב רותם כהן, בהפקת מינהלת מרכז העיר, עיריית נתניה.

בנוסף, ברחבי העיר ובכיכר העצמאות התקיימו ההקפות השניות לציון שמחת תורה והשבת החטופים, בהשתתפות עשרות אלפי מבקרים. ההפקה נעשתה בשיתוף העמותה לחינוך בלתי פורמאלי "רגעים", חב"ד, האגף לתרבות יהודית, מינהלת מרכז העיר והמועצה הדתית נתניה.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יפעת קירשנבאום ורן אליהו

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של נתניה

לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן