מבזקים
דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע?

אילת: כתב אישום נגד שודדים שתקפו אדם בשל חוב של 900 ש"ח

פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע כתב אישום נגד תושבי אילת, לאחר ששדדו אדם שלטענתם היה חייב להם 900 שקלים

פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע כתב אישום נגד מונדר מחאמיד, (39) ואלן פוליצ'נקו, (30), תושבי אילת, לאחר ששדדו אדם שלטענתם היה חייב להם 900 שקלים.

על פי כתב האישום שהוגש על ידי עו"ד עדן נחום חיים מפרקליטות מחוז דרום, המתלונן היה חייב למחאמיד סכום של כ-900 שקלים. לפני כחודש, כאשר הגיע המתלונן להיפגש עם חברו בקיוסק בעיר, הגיעו למקום הנאשמים ברכבם. מחאמיד יצא מהרכב, חטף את תיקו של המתלונן, שבו היו כסף, תרופות ומסמכים ודחף אותו למושב האחורי של הרכב שבו נהגה פוליצ'נקו.

במהלך הנסיעה הכה מחאמיד את המתלונן באגרופיו והשניים תקפו אותו באמצעות אלות ברזל שהיו ברשותם. לאחר מספר ניסיונות הצליח המתלונן להימלט מהרכב, תוך שהוא צועק לעזרה. מחאמיד רדף אחריו, הרים לעברו אבן ואיים עליו שיהרוג אותו, ולאחר מכן נמלט מהמקום יחד עם פוליצ'נקו. עוברות אורח שהיו במקום הזעיקו את כוחות ההצלה, שפינו את המתלונן לבית החולים כשהוא סובל, בין היתר, משבר בלסת.

בבקשת המעצר עד תום ההליכים ציינה עו"ד עדן נחום חיים כי מדובר באירוע אלימות חמור, שאך בנס לא הסתיים בתוצאות קשות יותר עבור המתלונן.

לנאשמים יוחסה עבירה של שוד בנסיבות מחמירות, החקירה נוהלה על ידי תחנת משטרת אילת.


◼️ חדשות אילת והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה ארכיון

דילוג לתוכן