מבזקים
עצוב: נקבע מותו של אחד הפצועים בפיגוע הירי סמוך לחוות גלעד עיריית תל אביב דרשה 384 אלף שקל – אבל התעכבה יותר מדי ותשלם לנתבע 25 אלף שקל 2050 מתקרבת: אלפי דירות בירושלים תקועות בגלל משבר קרקעות הכנסייה הסלמה באירוע סמוך לחוות גלעד: מד"א מעדכן על ארבעה פצועים, בהם אחד מחוסר הכרה היום השני לחיפושים: עשרות כוחות ממשיכים בניסיון לאתר את יובל בן ה – 4 שנעלם סמוך לחוף חופית באשקלון דיווח ראשוני: ישראלי נפצע מירי סמוך לחוות גלעד; צה"ל בודק את נסיבות האירוע בת 98 פונתה מביתה בעקבות שריפה ברחובות – והדיור המוגן הסמוך פתח עבורה את הדלת סוף השבוע הלוהט: עומסי חום כבדים, עד 41 מעלות באילת ואיסור על הדלקת אש בכל הארץ הושלם שדרוג רחוב חובבי ציון בפתח תקווה: כך משנה העיר את פני מרכז המושבה פסטיבל "מדבר דימונה" יוצא לדרך: שבועיים של טיולי ג'יפים, גמלים, תצפיות כוכבים והופעות תחת כיפת השמיים אלימות בדימונה: שני גברים נפצעו באורח קשה; שלושה חשודים, בהם קטין, נעצרו צו איסור פרסום בפרשת הרצח בקטמון: נאסר לפרסם פרטים מהחקירה כוחות צה"ל החלו בפעילות מבצעית נרחבת בחטיבות שומרון ומנשה "אנחנו לקראת מתקפה באיראן – ייתכן כבר בסוף השבוע" ראש עיריית קריית גת, כפיר סויסה: העיר ערוכה לכל תרחיש ראש מועצת גן יבנה, דרור אהרון: אין שינוי בהנחיות פיקוד העורף – כלל המקלטים פתוחים ראש עיריית אשקלון הצטרף לחיפושים: המאמצים לאיתור יובל כוגן בן ה-4 נמשכים דור המדענים הבא כבר כאן: המכינה המדעית הראשונה ביבנה יצאה לדרך חמישה פצועים בתאונת דרכים באשדוד: רכב התהפך בדרך תל מור כך תעברו את 72 השעות הראשונות בבטחה: המדריך שכל משפחה בישראל חייבת להכיר

בהשקעה של כ -15 מיליון שקל: מיינדספייס פותחת מתחם עבודה חדשני בלב פתח תקווה

סביבת העבודה המתקדמת של מיינדספייס מגיעה לפארק HOPE TOWN במסגרת שיתוף פעולה עם חברת רוגובין וחברת ש.י.ר שלמה נדלן. המתחם ייפתח בינואר 2026

מיינדספייס, רשת חללי העבודה הבינלאומית, מרחיבה את פעילותה בישראל עם פתיחת מתחם עבודה חדש ומרשים בפארק HOPE TOWN שבקריית אריה, פתח תקווה. הפרויקט המשותף עם חברת רוגובין וחברת ש.י.ר שלמה נדלן משלב חזון חדשני עם סביבה תומכת ונגישה, ומציע לעסקים וליזמים פתרון עבודה גמיש, מעוצב ומקצועי. הסניף יתפרש על שטח של כ-3,000 מ"ר בקומה השביעית של בניין חדש ומרשים בן 13 קומות. הסניף ייפתח בהשקעה של כ- 15 מיליון ₪.

המתחם כולל כ-460 עמדות עבודה, חדרי ישיבות בגדלים שונים, משרדים פרטיים וסוויטות, חללי עבודה משותפים ומטבחים מאובזרים. בנוסף, חברי קהילת מיינדספייס יוכלו ליהנות מחדר כושר כולל מערכת חוגים מפוארת עם סטודיו ומלתחות, לצד הטבות בלעדיות בבית הקפה החדש STAY שיפעל בקומת הקרקע.

מדובר על מיקום עם נגישות מקסימלית. המתחם יהיה בפארק HOPE TOWN הלוא הוא מרכז העסקים החדש של פתח תקווה, הכולל כ-45,000 מ"ר של שטחי משרדים, שטחים ירוקים, אודיטוריום לכנסים ואירועים, מועדון כושר, בית כנסת ושפע שירותים נלווים. המתחם ממוקם בסמוך לצירי תנועה מרכזיים, במרחק הליכה מתחנות הרכבת הקלה "שנקר" ו"אם המושבות", וכקילומטר מתחנת רכבת ישראל. כל זאת מבטיח הגעה נוחה ונגישה. הפארק מציע כ-1,000 מקומות חניה על שני מפלסים, חניות שמורות, עמדות טעינה לרכבים חשמליים, לצד חניות ומלתחות לאופניים. כל אלה לתמיכה מלאה בנוחות העובדים.

פתיחת הסניף החדש היא חלק מהתוכנית ההתרחבות של מיינדספייס בישראל, שמציעה לארגונים גלובאליים, חברות בגדלים שונים ולעצמאים, סביבת עבודה מותאמת אישית, שירותים ברמה הגבוהה ביותר וקהילה דינמית ותומכת. החברה משקיעה בשירות אישי, ביצירת הזדמנויות נטוורקינג ומאפשרת לחברי הקהילה להתמקד בחוויית עבודה מתקדמת בסביבה שמביאה עימה השראה.

דן זכאי, מייסד ומנכ"ל מיינדספייס, מציין: "אנו שמחים לשתף פעולה עם חברת רוגובין וחברת ש.י.ר שלמה נדלן ולהציג את הסניף החדש שלנו בפארק HOPE TOWN בפתח תקווה. זהו מיקום אסטרטגי שמציע סביבת עבודה מודרנית ונגישה, המותאמת לצרכים המשתנים של עולם העבודה החדש. ההתרחבות הזו מאפשרת לנו להיות חלק מהתפתחות מרכז העסקים החדש."

מולי איזנברג, מנכ"ל רוגובין: "אנו רואים בשיתוף הפעולה עם מיינדספייס מהלך אסטרטגי שמחזק את מעמדו של פארק HOPE TOWN כמרכז עסקים מוביל בגוש דן. המתחם החדש מבטא את המחויבות שלנו לפתח סביבת עסקים מתקדמת, איכותית ומלאת חיים, עם קהילה מקצועית – שתמשוך אליה את החברות המובילות בישראל."


◼️ חדשות פתח תקווה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: מיינדספייס

דילוג לתוכן