לאחר פרסום הסרטונים הקשים מחנות התכשיטים במתחם ה-GT Center באופקים, ראש העיר איציק דנינו הודיע על הקמת נקודת שיטור חדשה במתחם ותגבור נרחב של נוכחות הביטחון. לדבריו, המשטרה כבר במצוד אחרי החשודים, ועיריית אופקים תסייע בכל דרך להחזיר את תחושת הביטחון לתושבים
בדבריו כתב: "גם אני נחרדתי מהתמונות ומהסרטונים הקשים שפורסמו מחנות התכשיטים במתחם ה-GT Center. מדובר באירוע חמור שמטריד את כולנו, ואסור לעבור עליו לסדר היום.
עם קבלת פרטי האירוע שוחחתי באופן מיידי עם מפקד המרחב, תנ״צ אמיר קליין, וביקשתי להרחיב את העשייה של המשטרה במתחם כולל פתיחה מיידית של נקודת שיטור במקום.
אני שמח לעדכן כי מפקד המרחב נעתר לבקשתי והנקודה תוקם בהקדם האפשרי.
משטרת ישראל נמצאת כעת במצוד אחר החשודים, ועיריית אופקים תמשיך לעמוד לצד המשטרה בכל צורך, לסייע בלכידת המעורבים, למנוע אירועים נוספים ולהחזיר את הביטחון לעיר.
משטרת ישראל היא הגורם האחראי לביטחון הציבור, ואני סמוך ובטוח שהיא תדע לפעול בנחישות כדי למצות את הדין ולהשיב את תחושת הביטחון לעיר ולכלל התושבים.
אנחנו, מצידנו, נמשיך לעשות כל מה שניתן במסגרת סמכויות הרשות, לחזק את האבטחה העירונית ולהגביר את הנוכחות בשטח".
◼️ חדשות אופקים בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








