מבזקים
דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע?

שר התקשורת ד"ר שלמה קרעי: ראש הממשלה נתניהו גילה היום אחריות לאומית.

בציוץ חריף שפרסם ד"ר שלמה קרעי לאחר בקשת החנינה של נתניהו, הוא טוען כי ראש הממשלה גילה "אחריות לאומית" על אף "קריסת התיקים" וחשיפת "מערומיה ותחלואיה של מערכת אכיפת החוק". קרעי פנה ישירות לנשיא הרצוג ודרש ממנו לסיים את "הרדיפה הפוליטית".

בקשת החנינה שהגיש ראש הממשלה בנימין נתניהו לנשיא המדינה יצחק הרצוג עוררה סערה ותגובות חריפות במערכת הפוליטית, בייחוד מצד שותפיו הקואליציוניים של נתניהו.

שר התקשורת ד"ר שלמה קרעי פרסם הודעה ארוכה ונוקבת בה תקף בחריפות את מערכת אכיפת החוק והציג את בקשת החנינה כמעשה של אחריות לאומית מצד ראש הממשלה.

לדברי קרעי, ראש הממשלה נתניהו גילה היום אחריות לאומית. למרות קריסת התיקים, למרות שכל יום נחשף עוד טפח במערומיה ובתחלואיה של מערכת אכיפת החוק, ולמרות שחפותו הולכת ומתבהרת לעיני כל, רה"מ בחר לנקוט בצעד מאחד ומרפא עבור החברה בישראל בכלל ומערכת המשפט בפרט ולוותר על הוצאת הצדק לאור.

הכדור בידיים של הרצוג: לבחור להיות נשיא של כלל אזרחי ישראל ולשים סוף לרדיפה הפוליטית נגד ראש הממשלה, או להעמיק את הקרע בחברה ואת הפגיעה האנושה באמון הציבור במערכת המשפט ובמוסד הנשיאות.

אדוני הנשיא, לא אומרים יקוב הדין את ההר, כשעל פסגת ההר ניצב ביתנו היחיד – והוא הולך ומתערער. גלה אחריות למען מדינת ישראל.


◼️ חדשות 08 בחירות 2026 | אקטואליה ופוליטיקה ארצית ומקומית בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן