מבזקים
דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע?

מינוי בכיר: עו"ד חוה וינגוט מונתה לתפקיד היועצת המשפטית של משרד התיירות

מנכ״ל משרד התיירות, מיכאל יצחקוב, בירך על המינוי ומסר: "עו"ד וינגוט מביאה עמה ניסיון ממשלתי עשיר, מקצועיות גבוהה והבנה עמוקה של מערכות מורכבות. אני בטוח כי תרומתה תסייע לחיזוק פעילות המשרד ולביסוס תהליכי עבודה משפטיים איכותיים ומקצועיים".

משרד התיירות הודיע על מינויה של עו"ד חוה וינגוט לתפקיד היועצת המשפטית של המשרד. וינגוט מביאה עמה ניסיון של 16 שנים במגזר הציבורי ובעבודה הממשלתית, הן בפן המקצועי והן בפן המשפטי.

במסגרת תפקידיה הקודמים, שימשה וינגוט בתפקידי ייעוץ וליווי משפטי במשרדי ממשלה שונים. בין היתר, עבדה במשרד הביטחון בתחומי רכש ותאגידים, ליוותה פרויקטים גדולים ומורכבים של המשרד ושל צה"ל, ונתנה ייעוץ משפטי לגורמים בדרג המדיני. עם הקמתו בשנת 2021, מונתה ליועצת המשפטית של משרד ההתיישבות והמשימות הלאומיות. וינגוט היא בעלת תואר שני בהצטיינות במשפטים מאוניברסיטת בר אילן.

מנכ״ל משרד התיירות, מיכאל יצחקוב, בירך על המינוי ומסר: "עו"ד וינגוט מביאה עמה ניסיון ממשלתי עשיר, מקצועיות גבוהה והבנה עמוקה של מערכות מורכבות. אני בטוח כי תרומתה תסייע לחיזוק פעילות המשרד ולביסוס תהליכי עבודה משפטיים איכותיים ומקצועיים".

עו"ד חוה וינגוט מסרה: "אני מודה על האמון שניתן בי ושמחה להצטרף למשרד התיירות. בכוונתי לפעול לחיזוק הייעוץ המשפטי, לקידום תהליכי עבודה מיטביים ולהבטחת המשך יישום תקין ושקוף של מדיניות המשרד, לטובת קידום ופיתוח התיירות בישראל".


◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות תיירות בארץ ובעולם בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פרטי

דילוג לתוכן