מבזקים
אירוע חריג באור יהודה סיכול דרמטי בגבול המזרחי: נעצר חשוד ונתפסו עשרות כלי נשק ואמל"ח במרחב הבקעה אפס סובלנות לעבירות והפרות סדר: כוחות הביטחון מתגברים פעילות בחופי אשדוד לקראת סוף השבוע אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל

פרויקט ענק להקמת מרכיבי ביטחון ביישובי בנימין יצא לדרך

בהשקעה של עשרות מיליונים ובהובלה ישירה של השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר וראש מועצת בנימין ישראל גנץ, פרויקט ענק להקמת מרכיבי ביטחון ביישובי בנימין יצא לדרך >> אלה הפרטים >>

בתום עבודת מטה משמעותית יוצא לדרך פרויקט להקמת מרכיבי הביטחון ביישובי גוש אדומים. בהובלת המשרד לביטחון לאומי והשר איתמר בן גביר ובשיתוף פעולה עם ראש המועצה האזורית מטה בנימין, ישראל גנץ. מדובר בהשקעה של כ-20 מיליון שקלים בהקמת מרכיבי ביטחון מתקדמים ביישובים גבעון החדשה, ענתות, בית חורון ויישובי גוש אדומים.

הפרויקט מהווה את השלב השני במהלך רחב היקף לשדרוג הביטחון ביישובי גוש אדומים. בשלב הראשון כבר הוקמו מרכיבי ביטחון טכנולוגיים בעלות של מיליוני שקלים במספר יישובים בבנימין. כעת עוברת המועצה להשלמת שכבת הביטחון הפיזית: גדרות, מיגונים, שערים ומרכיבי הגנה נוספים אשר ישדרגו באופן משמעותי את יכולת ההגנה על התושבים.
העבודות ביישובי גוש אדומים ובענתות יחלו במהלך חודש דצמבר הקרוב ויימשכו כחמישה חודשים. בבית חורון יתוכננו העבודות להתחיל בפברואר 2026 ולהימשך גם הן כחמישה חודשים.

השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר: "עובדים קשה למען תושבי בנימין, שהם השליחים של כל מדינת ישראל. בשנים האחרונות זכיתי לעשות מה שלא נעשה 30 שנה, גם בתחום הביטחון בהתיישבות: הקמת יחידות תגובה ראשוניות, כיתות כוננות, חימוש האזרחים בנשק ועכשיו גם במרכיבי הביטחון. שיתוף הפעולה המעולה עם ראש המועצה גנץ, נותן לתושבים עוד הגנה וביטחון".

ראש מועצת בנימין ויו"ר מועצת יש"ע, ישראל גנץ: "אני מודה לשר לביטחון הלאומי, איתמר בן גביר ולצוות משרדו, לחברה הכלכלית, למשרד הביטחון ולאגף הביטחון במועצה על קידום הפרויקט, על שיתוף הפעולה ההדוק ועל הדאגה לביטחונם של תושבינו. דווקא אחרי שנתיים ארוכות של מלחמה אנו ממשיכים לעבוד קשה כדי לספק את ההגנה והביטחון המיטביים ביותר עבור התושבים. ביטחון התושבים נמצא בראש סדר העדיפויות שלנו, ולמרבה השמחה אנחנו מצליחים להגיע להישגים ניכרים".


◼️ חדשות יהודה ושומרון בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות בנימין

דילוג לתוכן