מבזקים
18 לכודים חולצו משריפה בבניין מגורים בלוד; 15 נפגעו קל חילוץ דרמטי באזור ים המלח: מטייל שנפצע בנחל אוג פונה במסוק חשד לעבירות מין חמורות בירושלים: שני חשודים נעצרו חצי שעה מסוכנת בחופים: 4 טבעו ברחבי הארץ, בהם 3 נערים משרד הבריאות מזהיר: לא לרחוץ בחוף אכדיה דרום בהרצליה התחזית האסטרולוגית של עוזי הכוהן – מה צפוי לכם בשבוע הקרוב? זמני כניסת ויציאת שבת: פרשת בהעלותך (29-30 במאי 2026) תאונה עצמית בדימונה: רוכב אופנוע נפצע במצב בינוני בשדרות יגאל אלון בכביש החדש של עיר היין באשקלון: חמישה נפגעים, בהם גבר ונערה במצב בינוני "מחכה להצטרף אליכם חזרה": האזינו למסר המרגש של מח"ט 401 הפצוע ללוחמיו בשטח סיוע באיתור נעדרת: שירה משה זדה בת ה-14 מירושלים נעלמה שריפה פרצה על גג בניין מגורים ברחוב אברהם שפירא באשדוד פנים חדשות בעירייה: גיתית בוטרה משדרות מונתה לדוברת עיריית חולון "האלימות חצתה קווים אדומים": שביתת אזהרה בתיכון בנס ציונה בעקבות איומים על חיי מורה חשד להצתה בירושלים: צעירה חולצה מדירה בוערת במצב אנוש הנער מקריית גת שרוצה לשנות עולם – וזכה להכרה מחוזית מאות הגיעו ליריד התעסוקה בראש העין – ופתחו דלת להזדמנות חדשה דור העתיד של התעופה צבע את קריית גת – וזה רק הצעד הראשון ההמצאה מראש העין שהגיעה לגמר: תלמידי גוונים זכו במקום השני בארץ הגננת מאשקלון שנגעה בלבבות – וזכתה בפרס “גננת המאה”

תכירו את "ביירון", האורח המפתיע שהקדים את הסערה ונחת בכלבייה העירונית באשדוד

דורס יום מרשים ונאה, מבני משפחת הניצים, התיישב בלב העיר כנראה לאחר שהתעייף מהנדידה. הוא הועבר לטיפול בבית החולים לחיות בר של רט"ג

רגע לפני כניסתה בעוצמה של סופת "ביירון" הגדולה, התקבלה במרפאת הכלבייה העירונית באשדוד קבלת פנים יוצאת דופן: עקב חורף מרשים ונאה נחת במקום, והפך לאורח לא שגרתי בלב העיר. הדורס, מבני משפחת הניצים, שזכה לשם המתבקש "ביירון", נמצא בעיצומה של נדידה דרומה.

עקב חורף הוא דורס יום שבדרך כלל נצפה יושב על עמודי גדרות בשדות ובכבישים בין-עירוניים, ואינו נפוץ בתוך המרחב האורבני. ההערכה היא כי מסע הנדידה התיש אותו, והוא בחר למצוא מקום בטוח לנחות בו ולהתאושש, רגע לפני שהסערה הגיעה בעוצמה מלאה. למרבה המזל, הדורס הצליח לנחות בזמן ולא נפגע.

כמדיניות עיריית אשדוד, כל חיית בר שמגיעה לטיפול מועברת לטיפול מקצועי. גם "ביירון" יועבר כעת לבית החולים לחיות בר של רשות הטבע והגנים, שם ידאגו לו הצוותים המומחים עד שישתחרר חזרה לטבע.

עיריית אשדוד איחלה לעקב החלמה מהירה ו"דרך צלחה בדרכו דרומה".


◼️ חדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

צילום: עיריית אשדוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן