לא שטפו כלים – והותקפו באכזריות: האב ממזרח ירושלים ששלח את בנותיו לבית החולים

מה שהתחיל כוויכוח שגרתי על מטלות הבית, הפך למסע אלימות קשה: תושב מ.פ שועפאט נעצר בחשד שתקף שוב ושוב את בנותיו הקטינות וגרם להן לחבלות קשות. הסיבה? הן לא ניקו את הבית לשביעות רצונו. המשטרה: "אפס סובלנות לאלימות כלפי חסרי ישע".

שוטרי תחנת שפט במחוז ירושלים נחשפו השבוע לאחד ממקרי האלימות המזעזעים שנראו לאחרונה בתוך התא המשפחתי. מה שהחל כדיווח על "מקרה אלימות", התברר בחקירה כמסכת של תקיפות חוזרות ונשנות של אב בשנות ה-40 לחייו נגד שתי בנותיו הקטינות.

מחקירת המקרה עולה כי המניע להתפרצויות האלימות האחרונות היה דרישתו של האב מבנותיו לבצע מטלות בית, ובהן שטיפת כלים. כאשר הבנות לא עמדו ב"סטנדרטים" שהציב או לא ביצעו את המטלות לשביעות רצונו, האב איבד את עשתונותיו ותקף אותן באלימות קשה שגרמה להן לחבלות פיזיות נראות לעין.

חוקרי המשטרה גילו כי לא מדובר באירוע חד-פעמי. על פי החשד, האב נהג לתקוף את בנותיו במספר הזדמנויות בעבר, כאשר חלק מהתקיפות הסתיימו בפציעות ובחבלות משמעותיות.

עם קבלת הדיווח והבנת חומרת המצב, כוחות המשטרה לא השתהו. שוטרי תחנת שפט נכנסו לתוך מחנה הפליטים שועפאט, הגיעו לבית המשפחה ועצרו את האב המכה. הוא הועבר מיידית לחקירה בתחנה בחשד לתקיפת קטין וגרימת חבלה של ממש על ידי אחראי.

ממשטרת ישראל נמסר:

"משטרת ישראל רואה בחומרה רבה כל מקרה של אלימות במשפחה, ובפרט אלימות כלפי קטינים חסרי ישע. המשטרה תפעל בנחישות ובאפס סובלנות כלפי כל מי שפוגע בבני משפחתו, ותמשיך לפעול להגנה על קטינים ולמיצוי הדין עם העבריינים."

מעצרו של האב הוארך, ובמשטרה פועלים כעת להשלים את הליכי החקירה במטרה להגיש נגדו כתב אישום חמור בקרוב.


◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: freepik

דילוג לתוכן