מבזקים
בן 4 נעדר בשמורת טבע סמוך לאשקלון; כוחות גדולים פועלים לאיתורו דיווח ראשוני: פיגוע דקירה נוסף, הפעם במרחב גנים; המחבל חוסל על ידי כוח צה"ל רמת גן: מעצר החשוד בהשלכת הרימון הוארך – המשטרה מייחסת לו גם חשד לניסיון רצח כוננות שיא בישראל; פתיחת מקלטים – גם באילת פיגוע הדקירה בשומרון: צה"ל חושף את השתלשלות האירוע – אזרח חיסל את שני המחבלים, השריפה נחקרת אילת מרחיבה את תעשיית ההייטק: שלוחת סייבר חדשה תיפתח בעיר עם עשרות משרות ראשונות יותר מ – 200 נהגים נתפסו במבצע אכיפה באשדוד – טלפונים ניידים, עבירות מסכנות חיים וליקויי בטיחות ירושלים: פסטיבל חוצות היוצר חוגג 50 שנה עם עשרות מופעים, יריד אמנות ומתחם קולינרי חדש חשד לפיגוע בשומרון: גבר בן 51 נפצע קשה מדקירה סמוך לאלון מורה חינם גם בשבת: שירות "נעים בסופ"ש" מתרחב מהרצליה לתל אביב דרך רמת השרון עיריית רמת גן פתחה את המקלטים למרות שאין שינוי בהנחיות פיקוד העורף מיזם חדש בנס ציונה יאפשר לתרום ולקבל ציוד חזרה לבית הספר שני חשודים נוספים נעצרו בחקירת רצח בניהו רזי מירושלים – המצוד אחר החשוד המרכזי נמשך מיזם חדש בקריית גת יאפשר לתרום ולקבל ציוד חזרה לבית הספר חסימות לילה ושינויי תנועה למשך חמישה ימים בשל עבודות המטרונית ברחובות כמעט 60 שנה לא ידעה היכן קבור בנה: מיזם עירוני בשדרות סגר לתמר מעגל כואב גדרה: המועצה מזהירה מפני ניסיון הונאה – דרישות תשלום מזויפות נשלחו לתושבים אשדוד: בשל עומסי החום הקיצוניים – העירייה משנה את עבודת צוותי השטח וקוראת לציבור להישמר לקראת פתיחת שנת הלימודים: עשרות בתי ספר וגני ילדים באשקלון עוברים שדרוג נרחב חשד לסחר בסמים באשדוד: המשטרה תפסה קריסטל, אקסטזי, MDMA וקנאביס

טראמפ למשפחת גואילי: "אני עושה הכול ואני אחזיר את רן הביתה"

במפגש שנערך היום במעונו של הנשיא דונלד טראמפ, בהשתתפות ראש הממשלה נתניהו, הפצירה משפחתו של רן גואילי במנהיגים להפעיל את כל מנופי הלחץ על חמאס. המשפחה העניקה לטראמפ שי סמלי: תרמיל מהתחמושת של רני שנמצא בזירת הקרב בעלומים.

מפגש פסגה בעל חשיבות עליונה נערך אמש (שני) במעונו של נשיא ארצות הברית הנבחר, דונלד טראמפ. במפגש השתתפו ראש הממשלה בנימין נתניהו ורעייתו, יחד עם בני משפחת גואילי – איציק, טליק, שירה, עומרי ושרון – שנלחמים על השבתו של יקירם, רן (רני), המוחזק בשבי חמאס.

בני המשפחה יצאו מהפגישה בתחושת תקווה וציינו כי זכו לקשב רב משני המנהיגים. הם ביקשו מהנשיא טראמפ להפעיל את מלוא עוצמתו מול חמאס והבהירו כי "אי אפשר לעבור לשלב ב' מבלי שחמאס ימלא את חלקו במלואו".

טליק גואילי, אמו של רן, שיתפה בכאבה:

"הזמן אינו מרפא את הלב השבור שלי, הוא רק מפחית את הסיכוי להשיב את רני הביתה. כל מפגש מדיני, ובוודאי עם מנהיג המעצמה הגדולה בעולם, חייב להסתיים בתוצאה אחת בלבד – השבת רני הביתה."

משפחת גואילי העניקה לנשיא טראמפ מעמד מיוחד ובו תרמיל תחמושת של רני, שנמצא בזירת הקרב בקיבוץ עלומים. רני היה מהראשונים שיצאו להילחם ב-7 באוקטובר, הגן בנחישות על מאות ממשתתפי מסיבת ה"נובה" ומנע את חדירת המחבלים לקיבוץ עלומים. "הוא נלחם עד הכדור האחרון כדי להציל את כולם, ואנחנו נילחם על זכותו לשוב למולדתו," הצהירה המשפחה.

איציק גואילי סיכם את המפגש בהדגשה כי הניצחון האמיתי יושג אך ורק עם השבת כל החטופים: "עם ישראל לא יסכים להשאיר את רני מאחור".


◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות אקטואליה ופוליטיקה ארצית ומקומית בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות חינוך ואקדמיה  בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אוריאל אבן ספיר

דילוג לתוכן